Край! Дотук беше с миловидното и нежно лице на Десислава.

...
Край! Дотук беше с миловидното и нежно лице на Десислава.
Коментари Харесай

УЖАСЯВАЩО! Край с лицето на миловидната Десислава, пред нас е Мортиша Адамс! (какво й причиниха - СНИМКИ)

Край! Дотук беше с миловидното и нежно лице на Десислава. Ангелогласната изпълнителка се появи на фотография, която меко казано ужаси потребителите в нета. Не знаем дали Деси се харесва в този си нов тип, за който явно е броила доста пари, само че почитателите й са в шок.

Вместо Десислава, като че ли гледаме Мортиша Адамс - лицето й е по този начин изпънато, може би е правила някакъв долнокачествен лифтинг, че наподобява като на мумия. Не е ясно и какво си е слагала в бузите или скулите, само че погледната в анфас, устата й стои като тази на Жокера. Абе, гледката е страшна, даже овалът й е друг от нейния и е някак изострен, неестествен, плашеш.

Певицата е сменила и цвета на косата си като към този момент не е руса, а брюнетка, зализана освен това. Както и да го погледнем, картинката е потрес, та и смут. Фенове се надяват и даже се молят това да не е непрекъснат резултат от пластични интервенции, а да е просто игра на Десито с филтрите и фотошопа.

" И тогава ще я обявим за несъответстваща, че се е харесала и има смелостта да се пусне в тоя тип, само че най-малко ще имаме вяра да я забележим още веднъж естествена. Защо откачиха тия дами и за какво се вършат на Годзили всеобщо, ей това не е ясно. Това е някакво психологично заболяване, бате ", разясняват консуматори.

Но Десислава очевидно се харесва и се смята за първа 'убавица на тази фотография.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР