Край! Бракът на Благой Георгиев и Полина Спасова вече е

...
Край! Бракът на Благой Георгиев и Полина Спасова вече е
Коментари Харесай

Взрив: Бракоразводните адвокати на Благой и Полина в шок от поведението им в съдебната зала! (ВИЖ ТУК)

Край! Бракът на Благой Георгиев и Полина Спасова към този момент е в предишното. Двамата най-накрая сложиха парафите си под всички документи и се разведоха публично в правосъдната зала. Всичко мина по бързата процедура, само че държанието на досегашните съпрузи искрено изненада, да не кажем шокира, юристите им.

Знаем, че преди формалния бракоразвод постоянно се вършат опити за помиряване на двойката като се задават въпроси, а мъжът и дамата имат опция да си поговорят и да се замислят. Но не - това освен не било сторено при Джизъса и Полина, само че и двамата не се погледнали даже, разкриха близки до Спасова.

Тя самата признава, че Благой не поискал дума да й каже, даже не я удостоил с взор. Само декларирал в съда, че не желае нищо от нея и няма искания, както тя няма искания към него.

" Не съм желала да приказвам за последно с Благой, няма смисъл. Стана ми обаче необичайно държанието му и това, че даже не ме погледна - ей по този начин, от образование. Адвокатът ми се опули, видях, че и неговият очакваше нещо друго. Както и да е, да си задържи парите от Сървайвър и най-малко да вземе да си купи собствен апартамент, а да не ги изфука по живот и дами. Не съм оптимистично настроена, само че му го поисквам ", съобщи Полина Спасова.

Тя се зарече, че не желае и да чува повече за брака си, който бил неточност в живота й, само че пък й дал опит и мъдрост.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР