Кръвта вода не става, е казал народът. Тази прастара поговорка

...
Кръвта вода не става, е казал народът. Тази прастара поговорка
Коментари Харесай

Кръвната група пази паметта на вековете

Кръвта вода не става, е споделил народът. Тази прастара сентенция демонстрира, че кръвта ни носи скрита информация през поколенията. Едва при започване на ХХ век австрийският академик Карл Ландщайнер и чешкият доктор Ян Янски откриха, че хората имат разлики в свойствата на кръвнитe проби, обособявайки ги в групи. Изучавайки групите, учените обаче са подминали нещо доста значимо, течността във вените ни носи скрита информация за индивида, настояват езотерици. За доста лечители и екстрасенси през днешния ден е вън от подозрение, че личността, характерът, здравето и цялото ни бъдеще по някакъв възвишен метод са свързани точно с кръвната ни група, а тя е обвързвана и със зодиите.

Доста забавни хипотези в това отношение излага Масахито Наоми в книгата си: " Вие сте такива, каквато е вашата кръвна група ". Той обособява разнообразни видове (като френологичните). Н апример: I група - запалянко, водач, II - работлив и усърден, III - креативна персона, и IV - уредник с ексцентрично мислене.

В нравствен проект първата - нулева, е мелодична, втората А - хармонична, В е ритмична, а последната, четвъртата - АВ, се дефинира като комплицирана. За всяка от тях са присъщи някои вкоренени черти, които предопределят житейския и кармичен път на индивида. " Информацията, заложена в плазмата и телцата, се предава от потомство на потомство още от сътворението. Ако знаете коя от четирите кръвни групи сте, ще получите информация за себе си, не по-лоша от персонална нумерология или хороскоп ", споделят метафизиците.

В Западна Европа преди време се появи нова услуга намирането на обичан съгласно кръвната група. Хората с нулева се дефинират като целеустремени, идеалисти, само че ревностни, завистливи и също така натрапчиви любовници. Принадлежащите към А са ексцентрични, В - независими, а АВ - ирационални. Въобще тълкуванието на групите според от съответната област са безброй, като те се допълват.
Щастие
Извън всички тълкувания може би йогите са най-точни, казвайки, че индивидът е роден, с цел да бъде благополучен. Неслучайно най-безгрижната кръвна група - нулевата, е и най-древната. Тя е текла във вените още на неандерталците и кроманьонците, а през днешния ден дефинира съзнанието и битието на актуалните бохеми. След сътворението на индивида Адам и Ева напуснали райската градина и по този начин се появили втората (А) и трета (В) при представителите на племената, заселили се в Европа и Азия.

Накрая от смесването на първите три е пристигнала четвъртата, най-младата кръвна група - АВ. Тя е най-универсална, принадлежи на богочовеци с безчет гении, с съвременни уплахи и темперамент, менящ настроението си като времето на Еверест. А ето и главното тълкувание на 4-те кръвни групи. Всяка от тях съгласно резус-фактора (положителен или отрицателен) си има и подгрупи, които ще разкрием в последващи издания на Маг Зодиак.
Фиеста безспир
Представителите на I група (нулева) са постоянно щастливи, с най-добре приспособен характер към житейските стихии. Тези хора обичат да печелят парите и да ги харчат с обсег. Техният лозунг - всичко, което лети, се яде, идва от времето на кроманьонците, чиито представители са. Най-древната кръвна група усвоява извънредно елементарно всяка мръвка и се любува на живота без скрупули. Справя се ужасно с контактите и връзката. Дълбоко вкорененият оптимизъм кара представителите на нулевата група да имат вяра, че ориста постоянно е с тях.

С придвижване на възрастта обаче мнозина от тях губят вродения си оптимизъм. Той се появява още веднъж чак на остарели години. Така или другояче те като че ли имат реактивно гориво във вените си и не е за удивление, че от тях стават сполучливи спортисти, политици и представители на по-творчески специалности. Другите подобаващи поприща за тях са търговия, право, политика, кино и телевизия. Общественият живот, изключително на шумни и обществени места, са тяхната вита среда, до момента в който провинцията и самотата ги изпълват със досада и отчаяние. Но са нужни, с цел да заредят батериите си.

Най-силното оръжие на нулевите е общуването, а най-достойната им линия е, че в никакъв случай не се крият зад подчинени и шефове. Тяхната пригодливост е за удивление, само че от време на време ги трансформира в ловки закононарушители. В здравословен проект хората с нулева кръвна група страдат постоянно от проблеми с нервите, стомаха и бъбреците. За благополучие те са резистентни към инфаркти и имат шанса да живеят най-малко 100 години.

Личен живот. Природата е снабдила 0 с всичко належащо, с цел да бъде техният брак сполучлив и забавен. Стараят се постоянно да резервират топли и другарски връзки с колегата, даже в случай че зародят проблеми. Те са спонтанни, могат да решат, че би трябвало да отидат на спектакъл 10 минути преди започването на спектакъла, или да замислят малко странствуване за събота и неделя едвам в петък вечер. В съкровен проект се нуждаят от изненади.
Творци по рождение
Хората от група А имат най-чувствителния и прочувствен, най-творческия капацитет. За разлика от 0 избират да стоят зад кулисите и да дърпат конците, в сравнение с да се излагат под светлините на прожекторите. Те умишлено се стремят да заобикалят острите ъгли във взаимоотношенията и все пак непрекъснато имат чувството, че неприятно се вписват в обкръжението. Оттук идват персоналните недоволства от рода на " никой не ме схваща ".

За да работят обикновено, хората с А във вените имат потребност от ред, логичност и метод. Ако им се коства, че в работата няма ясно избрана система, те ще я основат. Областите, в които се изисква моментна реакция и гъвкаво мислене, не са за тях. Защото А непрекъснато нервничи във връзка финансите да вземем за пример. Мнозина от тях тръпнат в очакване да натиснат копчето на калкулатора, както и на банкомата. В професионален проект те са идеални за съдии, юристи, дипломати или лекари. Най-силното им оръжие е интуицията. Понякога физическите и психическите им реакции са забавени, заради което те не могат да работят в спешна конюнктура, да играят хaзарт или на борсата.

За сметка на това прелестно работят в солидни организации и доста добре се вписват в служебната подчиненост. Защото те работят на правилото - всяка жаба да си знае гьола - избират не да управляват, а да получат точни указания. Което се отнася и за интимния живот. Не са изключително полови, въпреки че са подготвени прецизно да извършват отговорностите към сътрудниците си. Така че освен в службата, само че и в леглото те имат потребност от началник, който да им споделя коя партия по какъв начин да свирят.
Организатори
Третата кръвна група - " В ", има най-стабилния характер. Представителите й са родени уредници, рационални, дисциплинирани и прагматични. Те умеят и обичат да работят с уреди, машини и други комплицирани системи. И получават същинско наслаждение, когато всичко е в синхрон. Понякога тази придирчивост може да граничи с фанатизъм. " Бетите " могат да бъдат наречени и единаци - само че не по природа, а заради вътрешното им отвращение да попаднат под въздействие на другите. " В " просто не обичат да работят в екип и избират да дават отговор единствено за своите дейности.

Хората от тази кръвна група следват пътя на ориста си, непосредствено нападат проблемите и може би поради това в очите на близките наподобяват брутални, нетактични и егоцентрични. Зад тази биоенергийна група обаче се крият прозорливи хора, които обичат реда и ненавиждат импровизациите. Следвайки своя темп, те одобряват без проблеми йерархията, властта, даже повтаряемостта и еднообразието, тъй като не имат нюх към акомодацията и дипломацията.

В професионален проект представителите на третата кръвна група са тесни експерти, орисани да бъдат сполучливи в региона на технологията, биологията, фармацията, електрониката, инженерните науки, земеделието, както и във финансите и бизнеса. И в изкуствата, само че по-скоро тези, изискващите някаква система - статуя, балет, живопис. Ако В се занимават с вложения, те избират да си имат работа с нещо непреходно и устойчиво - да вземем за пример недвижими парцели. Не се доверяват много-много на акции, борсови измами и криптовалути (изключение прави резус-фактор +).

Иначе са чувствени натури, надеждни другари и сътрудници. И в работата, и в персоналния живот имат много високи условия и към себе си, и към близките. Зад спокойната им натура и индиферентно държание се крие една сензитивна, нежна, сладоледена душа. Могат да ви се сторят хладни, само че когато иде тирада за обич, техните усеща могат да се развият бурно и неудържимо.
Много дини и гении
АВ е най-интригуващата кръвна група, тъй като тя е обeдинила в себе си много от опциите, дарбите и гениите на останалите. Тази странна примес обаче избива на парещ характер. Нейните притежатели са по едно и също време сдържани и общителни, скромни и пробивни, замислени и дръзки. Присъщо им е да се занимават със класифициране като А, упорити са като В и общителни като нулевите. Но многото дини под една мишница естествено основават проблеми, защото е доста мъчно да се избере коя е най-зряла. Оттук и непрестанно възприятие у Алфабетите за персонална и професионална незадоволеност, паника и скептицизъм. В този смисъл по никакъв начин не е инцидентно, че тази кръвна група сменя местоработата си, както и настроението много постоянно. За благополучие динамичната й контектура процъфтява във всички области - физика, химия, инженерство, агрономство, екологията, медицината.

АВ се отличава и с креативен пристрастености. Сложният й натюрел прави от притежателите й прелестни художници и актьори. Привлича ги всичко неразучено, неразбираемо и мистично. Много хора от така наречен група IV могат да бъдат срещнати измежду гадатели, футуролози, визионери, а в нисшата им октава – като клюкарката на квартала. От тях се получават прелестни религиозни водачи. Според проучванията кръвта върху Торинската плащаница - платното, в което се счита, че е било повито мъртвото тяло на Исус Христос - е точно AB.

Потомците на Исус не обичат самотата, а изолацията ги изкарва отвън релси. Душевните им рани обаче зарастват изумително бързо. В любовта те могат да бъдат и шампанско, и коктейл " Молотов "! АВ умеят да се настройват към възприятията на колегата и по някакъв извънреден метод да ги схващат. Темпераментът на АВ прави живота с тях непредсказуем. От една страна, хората под знака на тази кръвна група, се стремят в дома им всичко да е безпрепятствено и умерено. В същото време обаче считат, че свободата и известно количество време отвън фамилията значително може да освежи и разшири връзките, което може да стане причина за фамилен спор, написа " ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР