Кръвта вода не става. Доказа го синът на бейзболната легенда

...
Кръвта вода не става. Доказа го синът на бейзболната легенда
Коментари Харесай

Синът на легенда дебютира с 4 от 5 за Торонто

Кръвта вода не става. Доказа го синът на бейзболната легенда Владимир Гереро още в дебюта си за Торонто Блу Джейс. Влад-младши, който другата седмица ще навърши 19 година, батира 4 от 5 и означи 2 точки за успеха с 9:3 на посетители против Балтимор Ориолс в спаринг от пролетните тренировки на МЛБ късно нощес.

" Доста наподобява на своя баща. Много сходни обноски, а през днешния ден и много сходни резултати ", реши мениджърът на " сините сойки " Джон Гибънс, който употребява младежа като DH и го остави в игра цялостен мач.

Владимир Гереро-младши е подложен под №3 в листата с най-обещаващите гении на Мейджър лийг. През предишния сезон той удари приблизително.323 с 13 хоумръна и 76 RBI в 119 мача като трети бейзмен във филиалите Ленсинг Лъгнътс и Дънидин Блу Джейс в дивизия А на Майнър лийг.

" След малко ще му се обадя. Но съм сигурен, че той е гледал мача по малкия екран ", показа роденият в Канада доминиканец по адрес на своя татко, който бе вкъщи си в Нисао.

Vladimir Guerrero Jr's first Grapefruit League hit.#BlueJays#VladJr pic.twitter.com/P7rjU5g06E
— Blue Jays Beat (@bluejaysbeat) March 8, 2018
Гереро-старши приключи кариерата си през 2011 година точно в Балтимор Ориолс, откакто остави зад тила си коефициент.318 с 449 хоумръна и 1496 RBI за Монреал Експос (1996-2003), Анахайм/Лос Анджелис Ейнджълс (2004-2009) и Тексас Рейнджърс (2010). Тази година Влад ще бъде въведен в Залата на славата, откакто стана част от випуск 2018.

Новоизбраният член не бе единственото великолепие, което се вълнуваше от снощния другарски мач на Торонто. Бившият участник в Мача на звездите Данте Бишет даже бе на трибуните на ст. " Ед Смит " в Сарасота, с цел да гледа онлайн дебюта на своя наследник.

Считаният за втория максимален гений в системата на Блу Джейс 20-годишен Бо Бишет се появи в игра като пинч-рънер, след което застана на шортстопа и до края на мача батира 2 от 3 с 2 RBI и маркирана точка. Очаква се и Гереро-младши, и Бишет да стартират новия сезон в Младежката лига.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР