Кръвта на Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън ще

...
Кръвта на Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън ще
Коментари Харесай

Ще използват кръвта на Том Ханкс в търсене на ваксина за COVID-19

Кръвта на Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън ще бъде употребена в проучвания, с цел да помогне за създаването на ваксина против ковид, защото " носят антителата ", откакто двамата преодоляха COVID-19, оповестява БГНЕС. Кръвта им ще бъде употребена от медицински откриватели в търсене на лек за заболяването.
Двойката се разболя до момента в който беше в Австралия, където Том Ханкс снимаше своя нов филм, идната биографична лента на Баз Лурман за Елвис Пресли. След като оповестиха обществено, че носят ковид, те продължаваха да осведомят почитателите за положението си, по време на изолацията. след възобновяване им те се завърнаха в дома си в Лос Анджелис. 
В Съединени американски щати Том и Рита се записали като доброволци в здравно изследване, с цел да открият дали техните антитела ще бъдат потребни за учените, работещи по създаването на ваксина и в този момент звездната е получила утвърждение. Съобщи самият той.
Том се надява със брачната половинка му да бъдат потребни в битката с ковид и се майтапи, че ще е виновен за основаването на „ Ханксина “ (производно от ваксина).
По-рано артистът от „ Форест Гъмп “ разкри, че брачната половинка му Рита е претърпяла тежко вируса, и той е бил мощно угрижен за нейното здраве: ``Рита претърпя по-тежко вируса от мен. Тя имаше доста по-висока температура и имаше някои други признаци. Загуби възприятието си за усет и аромат. Не получаваше безусловно никаква наслада от храната повече от три седмици. Беше толкоз зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до оборудванията ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР