Кръводарителската акция се провежда в Бургас за младата жена, жертва

...
Кръводарителската акция се провежда в Бургас за младата жена, жертва
Коментари Харесай

След две операции: Бургазлийката, намушкана с нож, все още е с опасност за живота

Кръводарителската акция се организира в Бургас за младата жена, жертва на нахлуване с нож. След две интервенции 21-годишното момиче към момента е с заплаха за живота.

В 4:30 ч. сутринта съседът Бончо Пенев чува крясъци за помощ и незабавно се притичва. Разказа, че незабавно са пристигнали четири полицейски коли и две коли за спешна помощ. След половин час са извели арестувания.

" Останал в квартирата, населявана от двете сестри, тъй като е използвал огромно количество алкохол ", заяви Цветелина Рандева, представител на ОД МВР-Бургас.

На втория етаж на адреса компанията е чествала рожден ден, който е траял до сутринта. Мъжът първо атакува с нож дребната сестра, по-голямата й оказва помощ и получава тежки порезни рани.

" В тежко положение, с прободни пострадвания в тялото, с сътрудниците успяхме да извадим острието. Има някаква доза шанс или благополучие, че е попаднал в такава зона, в която не е съумял да нарани значими артерии ", съобщи доктор Стефан Шишков, шеф на Неврохирургията в УМБАЛ-Бургас.

Заради положението на потърпевшата жена медиците оповестиха и кръводарителска акция. Могат да се включат хора с всички кръвни групи. Младата жена е кръвна група нула позитивна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР