Кръвният син на Стефан Данаилов – Владо Данаилов се ожени

...
Кръвният син на Стефан Данаилов – Владо Данаилов се ожени
Коментари Харесай

Сърцата На Цяла България Спряха, Дали Предчувства Края!? Стефан Данаилов Промени Завещанието Си

Кръвният наследник на Стефан Данаилов – Владо Данаилов се ожени в Съединени американски щати на 9 декември 2017 година, точно на 75-ия празник на татко си. Съпругата на младежа Виктория е американка и двамата предишното вято гостуваха в България на майката на Владо – Ирен Кривошиева, и на татко му Стефан.

76-годишният артист е в трескава подготовка за посрещането на Владко от Америка. Синът му дошъл особено за премиерата на Данаилов – „ Актрисата “ в Народния спектакъл. Владко възнамерявал персонално да му заяви новината, само че бъбриви другари на сина на Ламбо провалили изненадата.

„ Ако имам момче, ще се споделя на татко ми – Стефан. Ако е момиче, на майка ми – Ирен “ – разгласи Владо Данаилов, който приключи стопанска система и учи за второ висше медицина в Съединени американски щати.

Появата на новия член на фамилията на Ламбо ще го накара да промени наследството си, разясняват близки на легендата. Според последната смяна, която Стефан Данаилов считал да направи след раждането на бебето, наследникът на Владко щял да получи затлъстял къс от банковите му сметки.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР