Кръвните групи не са нищо друго освен набори от антигени,

...
Кръвните групи не са нищо друго освен набори от антигени,
Коментари Харесай

Какъв чай е подходящ за всяка кръвна група

Кръвните групи не са нищо друго с изключение на набори от антигени, които участват на повърхността на алените кръвни кафези и други кръвни кафези.

През 1901 година Карл Ландщайнер, австрийски доктор, откривател и академик, открива, че има два антигена в алените кръвни кафези, които са виновни за слепването на кръвните кафези. Това събитие в хематологията се назовава аглутинация.
Хората с тази кръвна група са с стоманен имунитет
Кръвната група съдържа информация за еритроцитите (червените кръвни телца) на даден субект. Тя зависи от веществата (въглево...

Няколко години по-късно Лудвиг Хиршфелд и Емил декор Дунгерн стартират науката за кръвните групи. Именно те показаха познатите ни през днешния ден групи, маркирани със знаците А, Б, АБ и 0. 

Консумирането на храни, подобаващи за вашата кръвна група, ще ви помогне да отслабнете, да укрепите имунитета си и да се почувствате по-добре. Същото важи и за чайовете. Така че идващия път, когато приготвяте чаша чай, уверете се, че чаят е подобаващ за вашата кръвна група.

Кръвна група 0 е най-старата кръвна група и идва от времето, когато хората са ловували и са яли единствено месо. Кръвна група А, се появява преди 15 000 години, когато хората стартират да отглеждат и употребяват култури. От друга страна, кръвната група В се свързва с производството на млечни артикули. Най-младата кръвна група е група АВ и е композиция от групи А и В.

Какви чайове би трябвало да пиете съгласно вашата кръвна група?

Чайове за кръвна група 0
Как би трябвало да се храним съгласно кръвната група
Дали е допустимо спазването на специфичен хранителен режим, основан най-много на вашата кръвна група да ви подкрепи в отслабването и дор...

Хората с кръвна група 0 би трябвало да заобикалят млечни артикули и глутен. Трябва да имате здравословна диета, защото сте предразположени към стомашни проблеми. Най-добрите чайове за вас са хмел, роза, джинджифил, зелен чай, магданоз, мента и глухарче.

Кръвна група А

Хората с кръвна група А са прочувствени и податливи на стрес. Кафето не е добър избор за вас и не се предлага, тъй че би трябвало да пиете повече билкови чайове. Диетата ви би трябвало да съдържа доста плодове и зеленчуци. За да намалите напрежението, правете йога или медитирайте. Чаиовете, които са подобаващи за вас са жасмин, мащерка, невен, бял равнец и зелен чай. Можете също да пиете джинджифил и глог.

Кръвна група В

Хората с кръвна група В имат муден метаболизъм и податливост към наддаване на тегло. Те би трябвало да се грижат вярно за имунната система. Идеалните чайове за тях са: мента, магданоз, листа от бреза, бял равнец и глухарче.
Какво издава кръвната група за характера ни?
Кръвната група е източник на информация освен за здравето, само че и за характера, силата и вкусовите желания на човек. През 198...

АВ кръвна група

Хората с кръвна група АВ са интуитивни и устойчиви на стрес. За тези хора зеленият чай, мента, божур, лайка, джинджифил, коприва и чай от нар ще бъдат съвършените питиета.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР