Кравите в Америка са на изчерпване, според нови числа, публикувани

...
Кравите в Америка са на изчерпване, според нови числа, публикувани
Коментари Харесай

Цените на говеждото месо се очаква да останат високи, тъй като сушата кара Америка да изчерпва запасите си от крави

Кравите в Америка са на привършване, съгласно нови цифри, оповестени тази седмица от Министерството на земеделието на Съединени американски щати. Цифрите демонстрират, че животновъдите имат по-малко добитък и това способства за по-скъпото говеждо месо.

Според USDA инвентаризацията на говеда в цялата страна е спаднала до 28,2 милиона тази година – най-ниското равнище от 1970 година и спад от 2% по отношение на преди година.

Аграрните икономисти споделят, че продължителната суша през последните три години, дружно с високите индустриални разноски и инфлацията оказват напън както върху потребителите, по този начин и върху фермерите.

Ранчърът Хамптън Корнелиус споделя, че фамилната му плантация е в Уелд Каунти, Колорадо. има към 200 двойки телета крави. Корнелиус сподели, че фамилната му плантация се назовава Coyote Ridge Ranch.

Семейството му продава семена и генетика на крави на животновъди в Съединените щати. Корнелиус сподели, че тези, които работят в неговия бранш на селското стопанство, съставляват единствено дребен % от н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР