Кръв оплиска австрийската столица Виена тази нощ. Сърбин бе убит,

...
Кръв оплиска австрийската столица Виена тази нощ. Сърбин бе убит,
Коментари Харесай

Кървава нощ във Виена! При меле с афганистанци и чеченци наръгаха българин и убиха сърбин

Кръв оплиска австрийската столица Виена тази нощ. Сърбин бе погубен, а българин - тежко ранен, при борба с афганистанци и чеченци, съобщи австрийската национална осведомителна организация.

Инцидентът, в който са взели участие шест души се разиграл тази нощ в региона Отакринг. След като един от тях извадил нож, 21- годишен мъж получил тежки пострадвания и малко по-късно е умрял в болница. Човек, който е бил с него, е в тежко положение с заплаха за живота. Четирима души са арестувани. Към 2 ч. тази нощ двете групи - 21-годишен сърбин и българин, от една страна, и четирима мъже от Афганистан и Чечения, от друга - влезнали в борба по незнайни към този момент аргументи, заяви полицейски представител.

Инцидентът станал покрай входа на метростанция. Както се показва, единият от групата на четиримата, 22- годишен, извадил нож и наръгал сърбина и българина. И двамата получили доста тежки пострадвания. Някъде към час и половина по-късно 21-годишният сърбин умрял в болница. След това четиримата мъже избягали, само че малко по-късно били арестувани.

По 22-годишния нападател е имало следи от кръв. По случая е формирано следствие. В рамките на днешния ден обвинените ще бъдат разпитани. Засега не е ясно каква е повода за случилото се, дали са взели участие и още лица, както и типът и местонахождението на ножа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР