Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Верижна катастрофа затвори отбивката от "Марица" към Свиленград

" Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Верижна злополука затвори отбивката от " Марица " към Свиленград

Временно е спряно придвижването по автомагистрала " Марица " при отбивката за Свиленград, в посока Турция.
Причината е верижна злополука в изискванията на гъста мъгла. Сигналът е получен към 10.05 часа. Съобщено е било за няколко леки автомобила, блъснали се в спрял на опашката за граничния пункт тир. Към момента няма данни за починали, евентуално има потърпевши, заяви Министерство на вътрешните работи. Леките коли се пропущат през Свиленград по остарелия път за граничния пункт, а товарните се отбиват още при Пловдив и Стара Загора.

Цените на храните на едро скочиха с близо 5% за седмица

Индексът на тържищните цени /ИТЦ/, който отразява цените на питателните артикули на едро, скочи през последната седмица с 4.72 на 100, оповестява Държавната комисия по стоковите тържища и борсите, представена от Българска телеграфна агенция. От началото на годината покачването е със 7.47%. Оранжерийните домати са поевтинели с 3 % до 2,60 лв. за кг, а краставиците са поскъпнали с 13.3 на 100 до 3,40 лв. за кг. Картофите поевтиняват с 4% до 0.72 лева./кг. Кравето сирене нараства с 0.2% до 6.26 лева./кг; кашкавалът " Витоша " върви по 10.46 лева./кг.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР