Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Причината за инцидента с матроса в барокамерата не е военна, според адмирал

Кратки вести е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани

Военноморските сили са задействали служебна инспекция на процедурите, с които се правят водолазните спускания, сподели флотилен адмирал Георги Пенев, зам.-командир на Военноморските сили. Изказването му бе пред организация Фокус във връзка трагичния случай с матроса Спас Пенчев, умрял в барокамера.

Според адмирала в съответния случай повода евентуално е обвързвана със здравословен проблем. " Все отново е належащо да приключи следствието на Военна прокуратура, само че и ние поставяме старания да вземем нужните ограничения, тъй че това да не се повтаря в бъдеще ", изясни той.

Двама потърпевши в злополука по пътя Силистра-Добрич

Двама мъже са потърпевши във верижна злополука по пътя Силистра - Добрич. Това оповестиха за Агенция " Фокус " от ОДМВР - Силистра. Сигналът е получен в 14.00 часа. Двамата потърпевши мъже са откарани в болница. Към момента се прави оглед и се обясняват аргументите за произшествието. Пътят за Добрич е отклонен към Алфатар. Все още е лимитирано придвижването по път ll-71 Силистра-Добрич в региона на Срацимир.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР