Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: На 29 юли се очакват трудности с покупката на е-винетки

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани. На 29 юли при покупката на е-винетки се чакат компликации

От 17.00 до 23.00 часа на 29 юли 2019 година са планувани действия по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси на база време и на база изминато разстояние, заяви организация " Пътна инфраструктура ". Възможно е да зародят частични забавяния и спирания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки.

Депутатите разшириха обсега на ограниченията против прането на пари

Депутатите разшириха обсега на ограниченията против изпирането на пари с признати на първо четене промени в законодателството. В обсега на закона към този момент попадат и лица, които съхраняват, търгуват или работят като медиатори в търговията с творби на изкуството. Това става в случаите, когато цената на договорката възлиза или надвишава 10 000 евро. Включени са и лицата, които по занимание дават услуги за обмяна на виртуални и приети валути без златно покритие, както и доставчиците на портфейли, които оферират попечителски услуги. Въвежда се възбрана за откриване или поддържане на анонимни банкови сметки, сейфове или банкови сейфове на фиктивно име. Промените са част от подготовката на България за чакалнята на еврозоната.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР