Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Четирима души са обвинени за лихварство и рекет в Лясковец

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Четирима души са упрекнати за лихварство и рекет в Лясковец

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на четирима души за присъединяване в проведена незаконна група за лихварство и рекет в Лясковец и други селища във Великотърновско. Те са арестувани на 26 юни, а при претърсването на жилища и коли са открити към 40 000 лв., украшения, нелегално притежавана пушка, голям брой документи за благосъстоятелност, за които се допуска, че са на длъжници.
Събраните досега доказателства сочат, че групата е работила от януари и предоставяла " заеми " в друг размер, като при закъснение са употребявани закани и нападателни дейности, начислявани са и наказателни лихви.

Пожар пламтя в бивше учебно заведение край Русе

Пожар пламтя в постройка на бивше учебно заведение в покрайнините на Русе. Сигналът е подаден към 21:00 ч. нощес от локални жители. Няма данни за потърпевши хора. Цяла нощ 5 пожарни екипа са се борили с пламъците, които са обхванали част от солидната сграда и са се популяризирали до покрива.

Наложило се е да се спре токът на целия квартал " Средна кула ". Напълно са унищожени покривът, остарели мебели и дървеният паркет. Сградата е общинска благосъстоятелност и до 2006 година е била учебно заведение. Установят се аргументите за случая. Версиите са разнообразни – от детска игра с огън до немарливост от бездомници, които са се настанили в изоставената сграда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР