Кратка информация за политиката и войната за 20 май 2023

...
Кратка информация за политиката и войната за 20 май 2023
Коментари Харесай

Проф. Витанов пак изби рибата с хитов коментар за войната

Кратка информация за политиката и войната за 20 май 2023 година

Днес по изключение ще напиша няколко къси бележки, защото имам работа със периоди и няма да мога да пиша до 24 май. Та идващите бележки ще са в средата на идната седмица.

Българската политика ви е пред очите. Лекарството за рецесията и неустойчивостта към този момент ви го написах. Кризата почна тъй като се навъдиха доста даймио-господари. Кризата ще свърши, когато се отвъдят. Трябва да остане един. Следователно ни чака летене на глави и изгубване на кланове.

На кагемушата и редят държавно управление. Експертно, както съм ви писал от дълго време. След издънката, която докара до неразбирателтво с даймио-господарката Нинова, държавното управление виси на косъм. За да събере гласовете би трябвало да има или изменничество – преливане на гласове или изменничество – понижаване на прага посредством отсъствие в зала. Предателството е решавало много неща в международната история. Може да реши нещата и тук. Гледаме. Разбира се, кагемушата би трябвало да внимава. Още една издънка ще е съдбовна, откакто предходната издънка докара колата на ръба на скалата. Най-добре кагемушата напълно да мълчи, както беше инструкцията във кино лентата, че като отвори тая уста и погледнеш – колата паднала в пропастта.

Това, което на мен ми е забавно е – ще има ли хаджилък до Шадравана и ще има ли шкембеплющене по паветата през това лято. Вероятноста по никакъв начин не е дребна, общински избори идат. Но стига за това. Каквото има да става – летене на глави на даймио-господари – ще става.

Сега за войната.

Войната си върви съгласно предвижданията. Украинските опити да спрат напредването на „ Вагнер “ не дават резултат. Бахмут пада. Но както ви писах, по линията Константиновка – Краматорск има 20 украински бригади. Там ще има жестоки сражения в идващите 2 месеца. Днес е 10-тият ден от началото на юруша. Досега украинците трябваше да за заели 108 квадратни километра повърхност, а през днешния ден тя да стане 120 квадратни километра. Реално заетата повърхност е надалеч под това. Юрушът запецва. Чакаме огромния удар на дребна повърхност. Чакаме да забележим в деяние западните танкове.

И до момента в който чакаме, наглеждаме си юрдечетата.

Юрдеците крякат до несвяст. Не съм казвал данни за съветските загуби. Смотана работа. Колко пъти ви написах, че на безвъзвратна загуба от 1 съветски боец се пада безвъзвратна загуба от 3 украински боеца. Вследствие на артилерийското и въздушно предимство н руснаците и в резултат на това, че те не си употребяват войската като пушечно месо, както вършат украинците. Но-о-о: юрдек не четец, юрдек – крякател. Юрдечета мои – калта в локвата не се разбълбуква качествено-о-о-о. Затова – клюнове в калта и почвайте да бълбукате против Витанов. Така работите за мен и осмисляте жалкия си животец.

Ами това е. А-да-а-а. Иде 24 май – ярък празник. Ще гледаме отново нагогошинени политици с кухи речи, по какъв начин ги е еня за просвета и култура. Не ги е еня. И до момента в който ви заливат с кухите приказки, вие си казвайте:

Патриот е, душа дава, за просвета, за независимост.....

и така нататък.

Ама ти що по този начин бе, Витанов – ще попита някой. Изолирам се, бе, изолирам се. Целият народ вижда, че нямам нищо общо с политическата и обществена нечистотия в обществото. То по тази причина е и всичкия юрдеклък – юрдеците гълтам тонове тиня с вяра да могат да разпилян и половин грам върху Витанов. Не става юрдечета, не става-а-а. Аматьори.

Желая здраве и триумфи и дано войната и вирусите да стоят надалеч от вас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР