Кратък отговор на този въпрос няма, но днес ще ви

...
Кратък отговор на този въпрос няма, но днес ще ви
Коментари Харесай

Колко ще ни струва телефон втора употреба?

Кратък отговор на този въпрос няма, само че през днешния ден ще ви представим няколко съвета които да ви оказват помощ да се ориентирате по-добре на пазара на използвани устройства, а също по този начин и да ви предпазят от нежелани последици и опасности, които могат да дебнат от лъжливи продавачи.
Къде можем да намерим използван телефон?
Първото нещо с което би трябвало да стартираме при търсенето на използван телефон е това къде да го намерим. втора ръка се оферират под път и над път, в това число в заложни къщи, профилирани магазини или пък уеб сайтове за продажба като, да вземем за пример. Предимството на сходни уеб сайтове е в това, че може да видите дали потребителят, който продава устройството има други сходни разгласи и надлежно може да бъде систематизиран като търговец, а също по този начин и какъв рейтинг има, в случай че прави сходни покупко-продажби. Това може да ви защищити от възможна машинация, както и да ви помогне в избора на търговец.


Какъв използван телефон да изберем?
След като към този момент сте решили от къде да вземете телефона, то би трябвало да се спрете на избрана марка или модел или пък ценови диапазон в който да разглеждате устройства. Пазарът е пренаситен с разнообразни марки и модели, цените на които варират в разнообразни граници от 50 до 3000 лв.. Изборът зависи напълно от вас и от това на коя марка сте се спрели и кой модел. Очаквано, устройствата от по-висок клас държат по-висока цена и противоположното.

Ако изберете някои от по-популярните марки като Samsung, Apple, Xiaomi и други, то евентуално ще имате избор сред голям брой използвани устройства с разнообразни цени. Тук би трябвало да внимавате доста, тъй като както знаем, ниската цена постоянно може да издава проблеми със смарт телефона. Разбира се, това не постоянно е правилно, само че въпреки всичко имайте едно на разум, в случай че видите прекомерно ниска цена за използван телефон в доста положително или чудесно положение.
За какво да внимаваме?
Дори и цената да е естествена за класа си, още веднъж бихме ви предложили да преминете през няколко стъпки, които да подсигурят това, че няма да бъдете излъгани с използвания телефон, който купувате. Както към този момент ви казахме, уеб страниците като bazar.bg могат да ви покажат информация за продавача, което да ви помогне с избора при други идентични критерии. Разгледайте хубаво фотосите и се уверете, че те са действителни, а не рекламни фрагменти от представянето на телефона или от интернет. Ако харесате телефона на фотоси и сте сигурни в продавача и пристъпите към покупка, уверете се, че може да тествате устройството, без значение дали то се доставя с пощальон или се срещате с продавача персонално.

Често малко работа с телефона може да издаде доста за него, в това число в какво положение е батерията му, по какъв начин той работи и дали всичко по него работи. Огледайте още веднъж телефона от всички страни и се уверете, че той е същински. Често могат да бъдат засечени разгласи продаващи реплики на цената на същински смарт телефони. Обикновено това се вижда елементарно, само че въпреки всичко имайте едно на разум.

Ако телефонът има гаранция, то това сигурно би било в плюс, само че нормално ще е отразено и в цената, която ще бъде по-висока от това на съизмеримо устройство, само че без гаранция. В взаимозависимост от това каква е тя, може да прецените дали си заслужава да закупите телефона. Тук би трябвало да внимавате и за това дали телефонът не е заключен към някой от мобилните оператори и дали не е на погашение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР