Кръстю Лафазанов сподели пред Телеграф, че много иска да убие

...
Кръстю Лафазанов сподели пред Телеграф, че много иска да убие
Коментари Харесай

Кръстю Лафазанов се закани: Искам да убия любовника на Шкодрева!

Кръстю Лафазанов показа пред „ Телеграф ", че доста желае да убие любовника на Емануела Шкодрева, само че след това нещата поемат в друга посока.

Това се случва във френската комедия „ Един мъж не стига, която потегли на тyрне, на следващия ден е на сцената под звездите в Южния парк.

Лафазанов сподели още: „ Не е хубаво да описвам сюжета, но аз съм брачният партньор, който отива да убие любовника на жена си. И там се случват едни обрати. Пиесата е доста хубава, френска, настояща и доста смешна. Ще се играе под звездите на Съмър феста. На въздух. Там играх моето зрелище „ КО- МИКадзе на кръстопът ", което имаше огромен триумф. И взехме решение да го продължим с „ Един мъж не стига ". Ще се заредите с доста положително въодушевление, ще има доста усмивки ".

Лафазанов продължава по тематиката за разликата сред зрелище навън и в зала: „ Скоро го играхме в Созопол, в случай че има вятър, се усеща, пък в театъра съвсем в никакъв случай няма вятър. Усещането е по-различно. Публиката е малко по-далеч, в сравнение с би трябвало, само че взаимоотношенията, които са сред героите, се предават незабавно на феновете. Пространството е доста хубаво, огромно. Каня хората да заповядат тъй като ще преживеят нещо прелестно “, безапелационен е артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР