Кръстьо Калев, задържан в Гърция за трафик на мигранти, излезе

...
Кръстьо Калев, задържан в Гърция за трафик на мигранти, излезе
Коментари Харесай

Българинът, задържан в Гърция за трафик на хора: Гърците казаха да си оправим законите

Кръстьо Калев, арестуван в Гърция за трафик на мигранти, излезе на независимост. Както към този момент ви разказахме, продаденото от него ремарке е попаднало в ръцете на каналджии. Мъжът прекара шест дни под домакински арест – в хотелска стая в Александруполис.

Мъжът към този момент е на независимост и у нас, само че следва да стартира делото против него.
Освободиха българина, арестуван за трафик на мигранти в Гърция Кръстьо Калев прекара шест дни под домакински арест в хотелска стая в Александруполис
„ Първо бях сърдит на гърците. После като го осмислих, видях, че те не са отговорни, те си правят работата... Няма по какъв начин някой да кара колата с твоя ваучър. И това се случва с години и няма наказване.

Историята на Кръстьо Калев, която за седмица го трансформира в пленник в Гърция, стартира преди година. Тогава продава свое ремарке, само че новият покупател не го пререгистрира в КАТ. Месеци по-късно ремаркето е арестувано в южната ни съседка със старите талони и мигранти в него.

Кръстьо е задържан след разпит пред прокурор в гръцки съд.

„ Още от вратата ни посрещна много нападателно, стартира да бута документите. Какви са тия документи, разпиля ги по масата. „ Нямат никаква стойност за мен, всеки ми показва контракт!”, споделя още българинът.
Документите са от нотариус, удостоверил покупко-продажбата, и от КАТ. Кръстьо е пуснат под домакински арест – в хотелската стая.
Едни и същи нарушители ли въвличат почтени българи в каналджийски схеми Сериозно страда бизнесът на компании за коли чартърен
„ И ми назначиха служител на реда пред вратата – в случай че излезеш – в пандиза. Точно като престъпник…”, споделя още Кръстьо Калев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР