Кръстовището на бул. „Христо Ботев” с ул. „Любен Каравелов” ще

...
Кръстовището на бул. „Христо Ботев” с ул. „Любен Каравелов” ще
Коментари Харесай

Отварят кръстовището до Стоматологичния факултет

Кръстовището на бул. „ Христо Ботев” с ул. „ Любен Каравелов” ще бъде отворено до края на деня за придвижването. Това заяви ръководителят на обекта във компанията – реализатор „ Драгиев и ко” инж. Валентин Алексиев.

Част от кръстовището до Стоматологичния факултет е затворено от няколко дни и за колите е оставен стеснен кулоар. Поредното ограничаване още повече усили тапите в центъра на Пловдив.

Автомобилите се редят на опашка в посока Коматевския надлез още от гарата, придвижвайки се със скоростта на пешеходци, видя екипът на „ Марица”.

Строителите твърдят, че до края на деня ще завършат монтажа на новия магистрален тръбопровод и ще засипят изкопа с трошляк и пръст.

Засега на кръстовището няма да се поставя асфалт, това ще стане по-късно, само че рестриктивните мерки за прекосяването ще отпаднат, изясни инж. Алексиев.

Веднага по-късно ще се разкопава сектор сред гарата и кръстовището за промяна на остарелия тръбопровод с нов от чугун. За придвижване ще се употребява единствено последна лента в ляво.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР