Кръстим се тези хора, управляващите в момента, да не счупят

...
Кръстим се тези хора, управляващите в момента, да не счупят
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Кръстим се управляващите да не счупят държавата

Кръстим се тези хора, ръководещите сега, да не счупят страната. Това сподели проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ в ефира на Българска национална телевизия. „ Последното нещо, което доста ни тормози е фискалният запас – той е под по този начин нареченият ненарушим запас. Нещо, което се случва за първи път в нашата история е невъзможността на страната да емитира дълг. Това значи, че липсва всевъзможен тип доверие на бизнеса към страната “, добави още Ангелов.

Нашите съдружници са хората и мъдрият български народ – на всички места, където вървим залите са претъпкани, имаме среща с нашите гласоподаватели и хората в действителност се разсъниха от всичко това розово, което беше обещавано и не се случи, съобщи Ангелов.

През последните 2 година на хората им беше обяснявано, че са живели доста зле и запитвам аз – в този момент по-добре ли са нещата, сподели Ангелов. „ Какви са цените на горивата сега? Ситуацията сега в България не се дължи на по този начин наречената привнесена инфлация, с което се извиняват господата ръководещи. “

Ако ГЕРБ беше на власт нямаше да допуснем серията от неточности, невзети решения или неправилни решения, безапелационен е Костадин Ангелов. „ Има липса на предвидимост и липса на сигурност в страната. Много забавни неща се случват сега в нашата страна. Ние нямаме оценка на ръководещите, защото нищо не е направено, с цел да бъде оценено “.

Анонсираното нарастване на заплатите на медицинските служащи е просто мятане прахуляк в очите на хората, защото на никое място не е казано от кое място ще се вземат тези пари, съобщи Ангелов.

По-важното е да подсигуряваме сигурността на финансите на страната, би трябвало изрично да се каже ръководителят на Бюджетната комисия в Народното събрание дали е подкупен или не, счита Ангелов. „ Управляващите бойкотират ръководещите. Трябва да кажем този човек, който два пъти беше ръководител на Бюджетна комисия в Народното събрание той подкупен ли е или не – това е най-важното “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР