Красотата вече е не само достъпна, но и изключително лесна

...
Красотата вече е не само достъпна, но и изключително лесна
Коментари Харесай

Грижа у дома като след фризьорски салон с Philips Beauty в Техномаркет 

Красотата към този момент е освен налична, само че и извънредно лесна с уредите на Philips Beauty, които Техномаркет показва в новата листовка на съблазнително ниски цени, както и на погашение.

 

Искаш да спестиш ежемесечните разноски за фризьори и стилисти? се на уреди за грижа за косата от Philips с неповторимата технология SenseIQ! 

 

Изключителният сешоар на PHILIPS BHD829/00 може да бъде твой единствено за 459.00 лева, което е със 190,99 лева по-евтино от общоприетата цена и това не е всичко. Той разполага с мощ от 1800W, йонна грижа с персонализирана технология и интелигентни цифрови стратегии.

Идеално правата и гладка като коприна коса е на една ръка разстояние със стилната, лека и мощна преса PHILIPS BHS838/00, която в този момент коства единствено 219.00 лева, което е с цели 100,99 лева по-евтино от общоприетата й цена. Тя се грижи за здравината на женската грива с 14 интелигентни настройки за температура от 120 до 230 градуса. Разполага с три режима на работа - бърз, естествен и гальовен, както и четири пъти повече йони, които съхраняват влагата в косъма, защищават от раздробяване и изгаряне. Пресата е основана за персонализирано изправяне, съобразено с вида и дължината на Вашата коса.

 

 

За къдрици като от приказките, Техномаркет показва новаторската и лесна за боравене маша PHILIPS BHB887/00, която работи сама - нужно е единствено да допрем кичура до нея и той към този момент се е оформил в стегнати букли, нежни талази или закачливи спирали. на къдрене е извънредно умна и щадяща - с три температури на оформяне от 170, 190 и 210 градуса, които посрещат потребностите на коса с друга компактност и издръжливост, лесна промяна в посоката на къдрене ляво или дясно, както и автоматизирано изключване след 60 минути. 

 

 

И трите уреда на PHILIPS разполагат с революционната SenseIQ, която приспособява температурата на отнасяне, съгласно вида и положението на вашата коса, ето за какво резултатите са даже още по-прецизни от посещаване във фризьорски салон.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР