Красотата на приготвянето на печена шунка за Великден (или всеки

...
Красотата на приготвянето на печена шунка за Великден (или всеки
Коментари Харесай

Как да накарате великденската шунка да издържи цяла седмица

Красотата на приготвянето на печена шунка за Великден (или всеки празник или огромно събиране) е, че безусловно има останки.

Остатъчна шунка, което ще издържи до пет дни в хладилника, може да бъде трамплин за други хранения през седмицата. Разбира се, че ще желаете сандвич или два, само че има доста други способи да употребявате добре този свински, опушен усет.

ЗАМРАЗЯВАНЕ

Първо, постоянно можете замразете остатъчната шунка, в случай че не можете да я употребявате цялата в границите на няколко дни. Увийте го компактно в пластмасова обвивка или някакъв тип опаковка за многократна приложимост, която в действителност се прилепва към нея. Поставете увитата шунка в устойчива на заледяване торбичка. Изцедете непотребния въздух от торбата, затворете и замразете до 6 месеца.

Можете също да нарежете шунката си на филийки или кубчета преди заледяване. Нарязаната на кубчета или филийки шунка също би трябвало да бъде добре увита преди заледяване и е най-хубава, когато се употребява в границите на 4 месеца. Не забрав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР