Красотата е в очите на гледащия - тази фраза е

...
Красотата е в очите на гледащия - тази фраза е
Коментари Харесай

5 фрази, които карат една жена да изглежда грозна в очите на другите

" Красотата е в очите на гледащия " - тази фраза е безусловно вярна, само че постоянно дамите не помнят за нея.
Когато една жена е щастлива и влюбена, тя става изумително красива и другите го виждат. Защо? Защото отрицателните настройки просто напущат нейния живот.
Ето кои са токсичните изречения, които карат дамата да наподобява грозна в очите на другите и тя даже не осъзнава, че би трябвало да ги изключи от речта си.
1. " Толкова съм изтощена "
Ако го казвате постоянно, тялото ви стартира да се съгласява с това: " Да, изтощена съм ". 
Умората постоянно не е разследване от претоварване на работното място и вкъщи, а от неналичието на обикновено обмисляне на времето. Вероятно непрестанно отлагате нещата за по-късно и това се отразява на вашия външен тип и пълноценната ви връзка с другите хора.
Погрижете се за себе си. Направете всичко, което не сте имали време да извършите. Започнете да отделяте задоволително време за сън и скоро ще видите напълно друг човек в огледалото.
2. " Всичко към мен е извънредно "
Самохипнозата е безусловно действително нещо. И в случай че непрекъснато си повтаряте, че живеете в същински смут, това в действителност ще се случи. 
Всеки проблем се появява в живота ни, с цел да извлечем поука от него, само че постоянно преувеличаваме мащаба на бедствието.
С усмивка е по-лесно да преминете през компликациите и да се справите даже с огромните неприятности.
3. " Аз съм дебела "
Тялото ви се усеща по този начин, като че ли не го обичате. Има подобен вид дами и девойки, които обичат да подлагат на критика фигурата си пред мъж. Предполага се, че той би трябвало неотложно да ги разубеди.
Запомнете, че красивата жена не страда от комплекси!
4. " Не излизам добре на фотоси "
Парадоксът е, че когато се чувствате добре, излизате ужасно на фотографията, тъй като тя е изображение, замръзнало във времето. И то безмилостно отразява целия товар от подозрения и комплекси, запечатан на лицето ви. И противоположното: когато не мислите за нищо и се наслаждавате на живота, лекотата се отразява на лицето ви.
Да, има хора, които не са фотогенични. Но има и перфекционисти до основи. И в случай че сте привикнали обилно да ретуширате фотосите си, преди да ги публикувате в обществените мрежи, тогава снимането в жанр „ метод на живот “ съвсем сигурно ще ви разочарова.
В последна сметка, колкото и зле да изглеждате на фотографията, другите се интересуват доста повече от личните си лица.
5. " Имам толкоз доста бръчки "
Ако се концентрирайте върху бръчките си, тогава е малко евентуално да забележите това, което е към вас и ви прави щастливи.
Запомнете, че външната ви хубост, тежестта, височината и облеклата са компаньон, на това което носите в душата си.
На 30 години можете да имате съвършена кожа, само че да не сте очарователни и назад - на 50 години може да очаровате, макар че кожата ви е с бръчки. Изборът е ваш.
Тук не става дума за егоизъм или надменност. Става въпрос за нашата природа. В последна сметка, когато се подлагаме на угодничество, не изпитваме нито невзискателност, нито примирение. В случая само изкривяваме визията за себе си и за хубостта, която ни е дадена от природата. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР