Красотата е субективно понятие, защото не само казват, че е

...
Красотата е субективно понятие, защото не само казват, че е
Коментари Харесай

20-те най-красиви жени на всички времена според обикновените хора

Красотата е субективно разбиране, тъй като освен споделят, че е в очите на наблюдаващия. Но от време на време усетите на другите хора съответстват. Представяме ви двадесетте най-красиви дами на всички времена съгласно интернет потребителите. И в това време ще приказваме в резюме за всеки от тях.

20. Даян Лейн

Даян е 20-та в тази анкета. През 1979 година, когато е единствено на 14 години, тя се появява на корицата на фешън списание като обещаваща млада актриса. Впоследствие е включена в листата на 99-те най-желани дами в света през 2005, 2006 и 2007 година

19. Натали Ууд

Натали Ууд стартира да се снима във филми като дете. Тя е номинирана за Оскар като тийнейджърка и е оповестена за една от най-интригуващите актриси през 70-те години. Тя също е считана за една от най-великите звезди на всички времена.

18. Джейн Сиймор

Джейн Сиймор е на 18-то място в тази ранглиста и стана известна с помощта на функциите на мощни, целеустремени и буйни дами. През 80-те и 90-те години тя взе участие в няколко приветствани сериала като доктор Куин, Doctor Woman, за който печели Златен глобус за най-хубава трагична актриса през 1996 година

17. Хали Бери

Хали Бери се състезава в няколко състезанието за хубост и е една от финалистките на състезанието Мис Свят през 1986 година И макар че Хали стартира да се снима във филми още през 80-те години на предишния век, тя придобива интернационална популярност едвам през 2000-те, откакто играе Буря във филмовата поредност X-Men и печели Оскар за основната си роля във кино лентата Ball monsters от 2001 година

16. Кейт Бекинсейл

Кейт заема 16-то място в класацията. Тя е освен надарена актриса, само че и модел. Нейни фотоси могат да бъдат открити на страниците на фешън списания. Не е изненадващо, че тя неведнъж е приета за една от най-красивите и привлекателни звезди.

15. Елизабет Тейлър

Елизабет Тейлър има голям брой почитатели, тъй че не е изненадващо, че тя е на 15-то място в тази ранглиста. През 90-те години на предишния век тя е приета за най-голямата легенда на Холивуд. Тейлър е и една от първите известни актриси, чийто персонален живот стана обект на публично разискване.

14. Натали Портман

Натали Портман неведнъж е признавана за една от най-красивите дами. Освен актьорството, тя обича да танцува и балет. Без подозрение тя заслужава да бъде в този лист.

13. Жаклин Смит

Жаклин Смит стана известна с присъединяване си в хитовия ефирен сериал „ Ангелите на Чарли “ в края на 70-те години. Въпреки това тя стартира кариерата си като модел и взе участие в няколко реклами. И несъмнено, тя неведнъж е била включвана в описите на най-красивите дами съгласно разнообразни списания.

12. Мишел Пфайфър

Мишел Пфайфър беше на корицата на списание на 41 години и несъмнено е една от най-красивите дами в света. През 90-те години на предишния век е оповестена за най-високоплатената и привлекателна актриса в Холивуд. Но съгласно филмовите критици нейният актьорски гений надалеч надвишава външните й данни.

11. Елизабет Хърли

Елизабет Хърли искаше да бъде танцьорка, по тази причина учи танци и спектакъл, преди да опита ръката си в киното и малкия екран. Списанията неведнъж са я признавали освен за най-красивата жена, само че и за най-интригуващата и привлекателна.

10. Джесика Алба

10-то място отиде при Джесика Алба. И това не е изненадващо, тъй като тя неведнъж е приета за най-атрактивната звезда в света. Тя обаче избира да бъде оценена за актьорските си умения и е доста деликатна при избора на нови планове.

9 Салма Хайек

В зората на кариерата си Салма Хайек играе най-вече във филми, които акцентират естествената й прелест. Излишно е да споделям, че тя неведнъж е приета за най-красивата актриса в Холивуд.

8. Катрин Зита-Джоунс

На 8 място имаме страхотна актриса и носителка на доста влиятелни награди – Катрин Зита-Джоунс. През 1998 година името й се появява в лентата за търсене в интернет най-често измежду други звезди. И през 2005 година тя беше приета за една от най-популярните звезди.

7. София Лорен

София Лорен е приета за една от най-големите звезди на Златния век на Холивуд. По време на кариерата си тя е получила доста влиятелни награди, в това число Златен глобус, БАФТА и Оскар.

6. Чарлийз Терон

Чарлийз Терон е в листата на най-красивите дами, а през 2016 година беше приета за една от най-влиятелните звезди в света. И макар че като дете Чарлийз искаше да стане танцьорка, на 16-годишна възраст тя се опита като модел, а през 1995 година за първи път играе във филм.

5. Скарлет Йохансон

През 2021 година Скарлет Йохансон беше оповестена за една от най-влиятелните звезди в света, а през 2018 година и 2019 година беше най-високоплатената кино актриса.

4. Мерилин Монро

На 4-то място е Мерилин Монро, която още през 50-те години на предишния век се смяташе за пример на хубост и страст. Нейното въздействие през 60-те години на предишния век е толкоз огромно, че тя се трансформира в лице на поп културата, а през 1999 година е приета за една от най-големите звезди на златния век на Холивуд.

3. Грейс Кели

Принцесата на Монако заема 3-то място в класацията. И в това няма нищо изненадващо! По време на филмовата си кариера тя взе участие единствено в 11 кино лентата, само че това не й попречи да получи Оскар и да се трансформира в една от най-значимите фигури на златния век на Холивуд.

2 Ракел Уелч

Актрисата е секс знак на 60-те години, а през 1974 година получава “Златен глобус ”. Освен че се снима във филми, тя е работила и като модел и телевизионна водеща.

1. Одри Хепбърн

И 1-во място отива за класическата холивудска актриса Одри Хепбърн, която също беше икона на стила на своята ера. Тя стана известна със своя гений и неповторима хубост. Но макар обстоятелството, че актрисата към този момент не е с нас, ползата към живота й не стихва и тя постоянно се трансформира в героиня на книги и документални филми.

Коя бихте нарекли най-красивата жена на всички времена?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР