Красотата е много широка и противоречива концепция. Но има жени,

...
Красотата е много широка и противоречива концепция. Но има жени,
Коментари Харесай

Седем неща, които мъжете не понасят в жените

Красотата е доста необятна и спорна идея. Но има дами, от които всички са привлечени: те са очарователни, атрактивни и желаете да ги гледате дълго време. И тъкмо това ще завладее всички мъже и ще сложи най-яркия външен тип на жена на първия ред измежду състезателките. Често се споделя, че женствеността е присъща единствено на една същинска дама. Може би сте съгласни, само че има доста неправилни схващания. Много дами неправилно имат вяра, че същността на една дама е в стила на облеклото: прическата, мощния грим и други неща. Но не, дамата – жена с положителни маниери, която приказва безшумно и не крещи (това е изключително привлекателна жена за мъжете), даже и външния й тип да не е толкоз атрктивен. Но с цел да бъдеш същинска дама, би трябвало да знаеш какви неща да изоставиш изцяло в живота си. Редакционната ни гилдия попита мнението на мъжете по този въпрос.

Татуировки
Преди няколко години, татуировки бяха толкоз на мода, че съвсем всяка втора младежи и дами си направиха … Може би първата година тя наподобява забавно, в случай че кожата и тялото ви са красиви, само че след няколко години татуировката избледнява и се разтяга, дружно с кожата. Гледката не е най-атрактивната. Мъжете имат вяра, че татуировките единствено скапват женското тяло и са прекомерно груби Същото важи и за пиърсинга. Представете си по какъв начин ще наподобява всичко това след 10 години и какъв брой неща ще би трябвало да извършите, с цел да скриете този призрачен сън.

Масивни бижута
Както е известно, вярно подбраните аксесоари са способни да трансфорат един елементарен облик в великолепие и да подчертаят красивия женски врат или ръце. Но единствено семплите и подбрани с усет, другояче мнозина са склонни да се трансфорат в цялостна подигравка. И това не е типично за една същинска дама.

Алкохол и цигари
Напивате се, не можете да стоите на краката си, звъните на някогашни, танцувате нахално, падате, ставате, по-късно се смеете без причина. После плачете … Зрелището сигурно е страховито. И даже в случай че пушите половин цигари и издишате дима като вулкан – това нормално не е красива панорама. Е, към този момент знаехте, че една дама в никакъв случай не би си разрешила такова държание.

Бельо церемониал
на мода са транспарантни облекла, които не скриват нищо. За страдание наподобяват вулгарно, което не е особено за една дама.

Мръсни и грозни думи
Ето по какъв начин можете да разберете за женствеността и магнетизма на една жена, когато от устата й изригват такива думи, че даже алкохолиците от най-пустото село не знаят? В допълнение, непристоен език и псувни. Струва си да размишляваме по какъв начин една жена се излага, когато такива думи стартират да изхвърчат от чувствените й устни!

Силиконови и други хирургични процедури.
Размерът и хубостта не са свързани между тях. Истинската дама има задоволително женски магнетизъм и сексапил, с цел да притегли вниманието с красивите си форми, които са й дадени от природата. Друг нос, гърди, гъз, устни няма да трансформират човек. Разбира се, ние не отхвърляме, че има разнообразни патологии, които най-добре се отстраняват хирургично, с цел да бъдат по-уверени в себе си дамите или да подобрят здравето си. Но това е напълно друга история.

Тънки вежди
Модата е променлива, преди 8 години тънките вежди бяха доста съвременни, а в този момент се следи тъкмо противоположната наклонност. Като цяло се оказа, че мъжете не си падат по този вид вежди
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР