Красотата е една от най-популярните теми в Интернет. В действителност

...
Красотата е една от най-популярните теми в Интернет. В действителност
Коментари Харесай

Върнете красотата на краката си: Лек срещу напукани пети

Красотата е една от най-популярните тематики в Интернет. В реалност има стотици хиляди блогове и уеб страници, отдадени на тази тематика. Излиза, че всеки може да се разкраси от главата до петите.

Трябва обаче да признаем, че хубостта не е нещо, което се реализира елементарно. Нуждаем се от непрекъснати старания. Ето за какво би трябвало непрекъснато да обръщаме внимание на нашето тяло.

Частта, която е нужна за хубостта ни, са краката, изключително петите. Както знаем, от време на време петите могат да страдат от разнообразни типове проблеми. Сред тях могат да са напуканите пети.

Това е огромен проблем, с който доста хора се сблъскват всекидневно. Въпреки това дамите страдат най-вече от него.

За да разрешат този проблем, някои посещават центровете за хубост и спа. По този метод те подхранват петите си посредством разнообразни способи на лекуване, с цел да отстраняват казуса. Тези способи са доста ефикасни, тъй като изцяло отстраняват казуса. Те обаче не са най-удобните по разнообразни аргументи.

Първо, би трябвало да кажем, че този тип лекуване е доста скъпо, доста хора не могат да си го разрешат. От друга страна, те лишават “много време ”. Поради тази причина множеството хора отхвърлят това лекуване.

Днес желаеме да ви разкрием един елементарен способ за унищожаване на пукнатини по петите. Това е домашно лекарство, което можете да приготвите в личния си дом. Най-хубавото от всичко е, че не е нужно да инвестирате доста пари, с цел да го извършите, а резултатите ще бъдат невероятни. Освен това няма да изложите здравето си на заплаха, защото употребяваните съставки не са токсични.

Премахване на пукнатини по петите

Премахването на пукнатините по петите е доста по-лесно, в сравнение с можете да си визиите. Всъщност, независимото лекуване, което ще ви представим, изисква единствено 3 стъпки.

Първата стъпка: обработка с топла вода

Първо, изсипете топла вода в леген, по-късно прибавете 2 супени лъжици сода за самун и 2 супени лъжици сол. Разбъркайте и оставете краката си в течността за 15 минути. След това изтъркайте краката си с пемза. Накрая подсушете краката си с мека забрадка.

Втората стъпка: масаж

В съд би трябвало да смесите 2 супени лъжици масло и една супена лъжица захар. Масажирайте краката си с тази примес 5 минути. Накрая изплакнете щедро с вода.

Вижте още: Премахнете нежеланото окосмяване вечно единствено за 5 минути

Третата стъпка: овлажняващ крем

Сега вземете още един съд и прибавете 2 супени лъжици масло и късче свещ. Поставете съда на топло място, до момента в който съставките стартират да се стопяват. След това оставете сместа да се охлади и я нанесе върху петите и краката. Накрая, преди да си легнете, поставете няколко дебели чорапа.

С този елементарен домакински трик в три стъпки можете бързо да отстраните пукнатините по петите. Ако имате този проблем, не се колебайте да приложите оферти способ на процедура. Споделете тази информация в обществените мрежи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР