Красота, стил и талант вплете в себе си десетото, юбилейно

...
Красота, стил и талант вплете в себе си десетото, юбилейно
Коментари Харесай

Банско събра най-красивите дами на планетата

Красота, жанр и гений вплете в себе си десетото, юбилейно издание на състезанието "Мисис Планет ", който се организира в Банско на 7-ми ноември, оповестиха от общината на града.

Най-красивите омъжени дами на планетата дефилираха на сцената на Посетителски-информационен център Банско и впечатлиха публиката с другите си визии и умения. Финалът мина в три тура, а тематиката на тазгодишното издание бе "Екопланет-да запазим земята чиста за нашите деца ".

Тематични бяха и костюмите на претендентките при започване на състезанието, мощно повлияни от естествените хубости на планетата. Единайсетте участнички от Беларус, Северна Македония, Казахстан, Черна гора, Малайзия, Южна Африка, Украйна, Индия, Северна Африка и България бяха поздравени от дребните танцьори на "Силвана денс " и прелестните певици от трио "Пиринка ", акомпанирани от гайдаря Лазар. В първата част, хубавиците показаха страните от които идват, посредством обичайни костюми. Ослепителната Мариана Атертон, провъзгласена за най-красивата омъжена бургазлийка, бе в българска национална носия.

Рундът на гениите сподели танцувалните, певчески и художествени умения на дамите, които не пестиха сили и сила, с цел да впечатлят журито. На финала, участничките се появиха с вечерни тоалети на топ дизайнери от своите страни, а краят бе маркиран със страховит коктейл, на който трио "Пиринка " поздрави победителките с обичайни фолклорни осъществявания.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР