Красота и мощ ще можем да наблюдаваме в Благоевград предстоящата

...
Красота и мощ ще можем да наблюдаваме в Благоевград предстоящата
Коментари Харесай

Красота и мощ в Благоевград! Дамско авто шоу вдига адреналина!

Красота и мощност ще можем да следим в Благоевград идната неделя.

Прецизност и действителна преценка на опциите са качествата, с които се отличават дамите зад кормилото. На 13 март Авто шоу " На високи токчета " ще бъде празник за дамите, които обичат да карат и се отнасят с грижа към колите си. За първи път събитието се организира под мотото " Ние караме с отговорност " и ще се организира на ново място в гр. Благоевград - парк " Македония ".

Официалното разкриване стартира в 11:00 часа, като от 9:00 часа ще се организират записвания на участничките и обзор на личните им коли. Елементите ще провокират майсторлъка в шофирането на участничките, като провокациите са общо 4 схеми. Победител ще стане най-бързият, най-точният и най-смелият дамски тандем. Автомобилите на дамските екипажи ще бъдат разграничени в четири класа, Мини - до 1600 куб.см, Макси - над 1600 куб. см, Е - електрически и Про - модифицирани.

" Заедно с нашите сътрудници сме подготвили доста дарове и изненади. Радвам се, че този вид събития провокират все по-голям интерес измежду дамите. Сигурна съм, че ще бъде занимателно и с приповдигнато въодушевление ще се забавляваме, както участниците, по този начин и публиката, а също по този начин и ние като уредници. Все още не престават записванията и чакаме доста надъхани любителки на високите скорости " - съобщи Диана Стоянова, професионален рали играч.

Събитието се провежда от Община Благоевград и Диамо ЕООД.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР