Краснодар победи с 1:0 в последния си мач за 2020

...
Краснодар победи с 1:0 в последния си мач за 2020
Коментари Харесай

Маркус Берг донесе минимален успех на Краснодар

Краснодар победи с 1:0 в последния си мач за 2020 година. Шведският нападател вкара единствения гол в дуела и изкачи " биковете " на 6-о място в класирането. Тимът на позволи доста неверни стъпки в шампионата, само че изоставането му от втория е единствено 5 точки.

Уфа се държа почтено на терена на единствения съветски тим, който ще играе в евротурнирите и напролет, само че не съумя да се добере най-малко до тъждество. Съставът на е 15-и в подреждането, а може да зимува и на последното място, в случай че победи.

Уфа игра прибрано през целия мач, само че това не попречи на домакините да основат много чисти положения пред вратата на. Берг, и от първите минути започнаха да тормозят бранителите в бяло и на моменти те изнемогваха.

Гостите разчитаха главно на статични положения и при едно от тях топката се озова в мрежата зад, само че попадението беше анулирано поради засада. В 22-ата минута Кабела се оправи с и подаде на Берг, който откри резултата.
До почивката Краснодар решително задържаше топката и пропусна още две чисти голови обстановки. През второто полувреме " жителите " действаха с още повече въодушевление. Вандерсон стреля над вратата от границата нанаказателното поле, а закъсня да засече остро центриране на Кабела. В последните минути домакините понижиха темпото и не дадоха на противника да сътвори нищо забавно пред Городов.

Берг приключи полусезона с 9 гола в шампионата, колкото има и сънародникът му от Спартак (Москва). Водачи в листата на стрелците са и с по 11 попадения.

Премиер Лига 19 кръг, четвъртък 17 декември  Краснодар 1:0краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР