Красивият маникюр винаги е празник за всяка модница. Хвърлете един

...
Красивият маникюр винаги е празник за всяка модница. Хвърлете един
Коментари Харесай

Истински маскарад – идеи за маникюр- изтънченост и красота

Красивият маникюр постоянно е празник за всяка модница. Хвърлете един взор към добре поддържаните ръце – и в този момент настроението е нараснало. И в този момент небето пред прозореца не е толкоз сиво, шефът не е толкоз сърдит и всичко е изпълнено с позитив.

Маникюрът е насладата на очите ни, огледало на характера ни, отношението към живота и към самите нас. Всеки избира маникюр особено за себе си.

Но от време на време има същински проблем с избора, тъй като просто не можете да следвате всички трендове. Вчера едно нещо беше известно, през днешния ден към този момент е друго, до момента в който стигнете до майстора, то ще остарее. Шега, несъмнено, само че въпреки всичко. Трябва деликатно и рационално да избирате хрумвания за себе си.

Невъзможно е да бъдете в крайник с всички трендове, тъй че би трябвало да обърнете внимание на няколко неща: маникюрът би трябвало да пасва и добавя облика ви, маникюрът не би трябвало да бъде прекомерно придирчив, маникюрът не би трябвало да наподобява непознат на ръцете ви. Тези три съвета ще ви оказват помощ да изберете стилния маникюр, който е подобаващ за вас.

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР