Красивият дует народни певици Бисера и Лидия с първо авторско

...
Красивият дует народни певици Бисера и Лидия с първо авторско
Коментари Харесай

Народни певици пуснаха авторско парче в етно стил с модерно звучене

Красивият дует национални певици Бисера и Лидия с първо авторско парче в етно жанр с съвременно звучене. „ Сърце “ е първата авторска ария на дуета и има изключително значение за тях. Текстът споделя за любовта като движеща мощ, въодушевен от благосъстоянието на фолклорните предания и митове. Написан е във фолклорна форма, само че е напълно понятен, заради отсъствието на характерни диалектни думи.

Момичетата съчетават концепциите си за звучене на песента, като в следствие слушателите могат да чуят съвременен етно детайл с лирично-драматични моменти.



Музиката, аранжиментът и саунд дизайнът още веднъж са поверени на момчетата от ANP Music Production (Петър Алексиев, Алекс Нушев и Атанас Борисов). Специално присъединяване в аранжимента има и известният музикант Илия Илиев, който придава забавни тембри в звученето със своя духов инструмент тарогато (срещан в унгарската и румънската музика).

Видеозаснимането е дело на изобретателния млад екип, основал и „ Рано ми е “, SkyBrothers, с режисьор Радостин Събев – Шошо. Сюжетът споделя историята на двама влюбени, които се търсят взаимно, само че са изправени пред безчет непреодолими трудности по своя път един към различен. Тогава се появява богинята на природата, която ползва своите свръхестествени сили, с цел да им помогне да бъдат още веднъж дружно.

Идеята на младия режисьор Радостин Събев е да показа историята в малко
по-фентъзи жанр и да реализира детайл на мистичност, в унисон с музиката. Локациите на фотосите са Природен парк „ Рила “, край Самоков, и местността „ Копитото “ на Витоша.
В подготовката и снимането интензивно присъединяване взема и Младежка организация " SEED ", град Самоков.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР