Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това

...
Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това
Коментари Харесай

Намерената мъртва учителка в Приморско била на дискотека

Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това сочат данните след аутопсията на 33-годишната Адриана Стойнова.

" Няма травматични увреждания, няма данни за принуждение. Докарана бе в трупно разлагане и сме назначили всички нужни проби. Като излязат, ще стане ясна повода за гибелта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от принуждение обаче няма ".

Това сподели пред " Труд news " правосъдната лекарка доктор Галина Милева.

Според криминалисти спомагателните резултати от взетите от тялото проби ще потвърдят и дали не е приела опиати, въпреки че това е малко евентуално. Преди да бъде открита, е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с другари в Несебър, само че мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско. На 21 август майка ѝ подала сигнал, че щерка и не дава отговор на позвъняванията и не е ясно къде е. Възрастната жена потърсила помощ в ОДМВР - Пазарджик, откъдето е родом Адриана. За морето тръгнала, шофирайки персоналното си " Рено Каптюр ".

Адриана Стойнова бе открита в сряда към 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в персоналния си автомобил, заключен от вътрешната страна. Возилото било паркирано пред хотел " Жерави ".

По данни на " Флагман " дамата се споделя Адриана Ст. от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Близките ѝ настояват, че е изключено да е била в меланхолия и да е протегнала ръка на живота си.

Поради невъзможността да се открият забележими външни следи от принуждение поради тежкото положение на останките, при аутопсията през днешния ден са взети единствено проби за хистологичен разбор – търси се съществуване на дрога или други субстанции, които биха провокирали гибел. Не може да се откри дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото към момента се намира в отделението по " Съдебна медицина “./факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР