Красивата Цвети Стоянова е едно силно и борбено момиче, на

...
Красивата Цвети Стоянова е едно силно и борбено момиче, на
Коментари Харесай

Цвети Стоянова притесни последователите си с нов пост: "Живея ли? Умирам ли?"

Красивата Цвети Стоянова е едно мощно и борбено момиче, на което ние се възхищаваме. Нейната спортна кариера е доказателството в това отношение, персоналните ѝ битки са също мотив за ентусиазъм. Тя ни учи, че човек може да се оправи и с най-трудните и тъмни моменти в живота си, да се изправи и да продължи напред.

Златното ни момиче мина през доста тествания, а преди повече от месец се сбогува вечно с един от най-близките си хора – нейната баба. Бившата гимнастичка нееднократно е казвала, че точно баба ѝ е най-голямата опора в живота. Спортистката резервира безмълвие дълго време след случилото се, спря даже да разгласява в обществените мрежи, където е другояче дейна.

Виж още: Ето това е същински карък! Неделчо от " Игри на волята " с Коронавирус ден преди Нова година

Над един месец Цвети бе отвън Instagram, само че в този момент показа нова фотография и обръщение, което тормози почитателите ѝ. " Живея ли? Умирам ли? ", е написала брюнетката, а почитателите ѝ я окуражават в мненията.

" Възраждаш се от пепелта ", " Ти цялата си сърце ", " Живееш. И даваш образец всеки ден на някого, да вземем за пример на мен. Бъди благословена, Цвети. ❤️ ", " Живей,прекрасно момиче! Има смисъл!!! ", пишат почитатели, а това са единствено дребна част от десетките мотивиращи и вдъхновяващи думи, с които хората се обръщат към Цвети. Ние се причисляваме към тях и се надяваме, че 2022 година ще донесе единствено положителни моменти в живота на Цвети.

Виж още: Няма делник, няма празник: Гери-Никол сподели " яката дупара " от фитнеса

Изображение: https://www.instagram.com/tsvety.stoyanova13/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР