Красивата синоптичка на бТВ Натали Трифонова си има млад пастрок,

...
Красивата синоптичка на бТВ Натали Трифонова си има млад пастрок,
Коментари Харесай

Майката на Натали Трифонова заби неин връстник

Красивата синоптичка на бТВ Натали Трифонова си има млад пастрок, който съвсем е неин набор. Майка й Ванина си е хванала младо гадже, с който от няколко месеца са неразделни. Според осведомени, господинът е с над 15 години по-млад от нея и е чужденец. Въпреки разликата в годините, стартират връзка. Цялото й семейство, както и приятелите одобряват младока и даже се майтапят, че двамата би трябвало да вдигнат женитба.

Доказателство за сериозните им връзки е фактът, че Ванина го взе със себе си на церемонията "Футболист на годината ", на която Натали беше водеща. Впоследствие влюбените отпътуваха на отмора на Боровец. Самата синоптичка нямала нищо срещу новия си пастрок, въпреки двамата да са съвсем на една и съща възраст.

Синоптичката се радвала, че майка й е разкрила любовта. Не е загадка, че Ванина се дами доста млада за бащата на Натали, а на 22 към този момент е майка. Семейните връзки обаче буксуват и родителите се разделят когато Натали е дребна. Татко й отпътува за чужбина, поради това до ден сегашен тя не е близка с него. Виждат се рядко и се чуват единствено понякога.

Трифонова осъзнава, че през всички тези години Ванина е била самоотвержена майка, която е правела всичко по силите си, с цел да се усеща тя добре. Затова в този момент синоптичката се радва, че майка й е намерила щастието, даже и с по-млад мъж. Но до момента в който 50-годишната Ванина е на крилете на любовта, щерката май се е разделила с дългогодишния си другар Доан Хасан.

От много време русокоската не е качвала нито една фотография с гаджето си, което е необичайно, поради обстоятелството, че те нон стоп се посочваха дружно, написа Галерия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР