Красивата Симона е приятелката на Кристиан Николов пътувала в смъртоносното

...
Красивата Симона е приятелката на Кристиан Николов пътувала в смъртоносното
Коментари Харесай

Ето я татуираната Симона, приятелката на Кристиан, която си би камшика и не помогна на Милен Цветков! Друсалка ли е и тя?

Красивата Симона е приятелката на Кристиан Николов пътувала в смъртоносното Ауди Q8, което се заби в колата на Милен Цветков, който издъхна минути по-късно. Освен младата жена, в колата е пътувал и синът на депутата Лъчезар Иванов. И двамата са избягали след злополуката, а занапред ще се обяснява знаели ли са, че Кристиан е използвал опиати. 

Снимките на Симона и профилът ѝ във Facebook станаха едно от най-споделяните неща в интернет пространството. Преди часове профилът на момичето е заличен, само че меко казано скандални  нейни фотоси с оглед откритите опиати в кръвта на Кристиан, към този момент са публикувани необятно в интернет. Видът ѝ на фотосите - татуси, пиерсинги, разширени зеници - станаха мотив мнозина да я окачествят като човек, на който дрогата не му е непозната.

„ Към момента 4 души са арестувани за случая за 24 часа “, потвърди вътрешния министър Младен Маринов. Според министър председателят Бойко Борисов пък ограничавания на мощността на колите при младите водачи няма да докара до по-малко произшествия.

„ Трябва да се намерения за доста по-тежка глоба за тези, които използват опиати и се качват зад кормилото “, съобщи министър председателят.

„ Тежък, гнусен, трагичен – каквото и да кажеш за този случай ще е малко. Бог да елементарни Милен Цветков. Трябва да се намерения, да се промени законодателството “, добави още той.

И двамата пасажери - Симона и синът на Иванов са арестувани за 24 часа, а Кристиан към този момент с прокурорско задържане за 72-часа. По първични данни двамата пасажери са се покрили и не са съдействали като очевидци при пътно-транспортното произшествие. 

Докато синът на Лъчезар Иванов през вчерашния ден в последна сметка е бил арестуван за разпити, то информация за Симона до преди часове нямаше. Днес обаче стана ясно, че към този момент четирима са арестувани точно след нейния арест. Според юристи никой от двамата спътници на Кристиан не може да бъде измамен под наказателна отговорност, защото няма състав за укриване или за какъвто и да е тип закононарушение, касаещо пасажери в кола, взела участие в ПТП. На този стадий се открива дали майката на момчето Десислава Пешева, която също е арестувана, е знаела и е предоставила скъпия фирмен автомобил на сина си, като от това зависи дали по отношение на нея ще има обвиняване. 

Обществото обаче е яростно за държанието на Кристиан и неговите другари в колата, защото съгласно очевидци те не са подхванали никакви дейности да оказват помощ на Милен Цветков. Напротив, не са търсели метод да спасят живота му и даже няма данни да са съдействали на следствието досега. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР