Красивата съпруга на Петко Димитров винаги е провокирала внимание, когато

...
Красивата съпруга на Петко Димитров винаги е провокирала внимание, когато
Коментари Харесай

Ех, тази Яна Димитрова! Красавицата сподели разголен кадър, феновете я сравниха с Афродита

Красивата брачна половинка на Петко Димитров постоянно е предизвикала внимание, когато се появи на едно или друго място. В последно време мотиви за всемирски изяви няма, а двамата не са от звездните фамилии, които дават постоянно изявленията. Яна въпреки всичко обича да споделя персонални моменти от всекидневието и почивките, на които вървят със фамилията ѝ. 

Последно семейство Димитрови бяха на много топла и известна дестинация дружно с децата. Макар да не бяха отбелязали местоположението на фотосите, медии допускаха, че в действителност са избрали Малдивите. Така или другояче не това е от голяма важност, а хубостта на самите фрагменти. От време на време Яна споделя по някой фотос от въпросната отмора, както направи и в този момент, само че той несъмнено се отличава от останалите. 

Виж още:

На новата фотография се вижда Яна, която е като " Афродита, родена от морската пяна ", както показа един от почитателите ѝ в мненията към фрагмента.

На фотографията Яна е изцяло гола, прикрила е гърдите си с ръка, а останалите елементи от тялото си е прикрила отчасти с хавлиена забрадка. Фонът зад нея пък добавя чувството за независимост и доста екзотика. 

Виж още:

Яна скоро показа и различен благ кадър, който е от България и на него се вижда, че в свободното си време, като всички други хора, тя и децата обичат да се разхождат и да се забавляват измежду природата.

Изображение: https://www.instagram.com/yana_dimitrovaaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР