Красивата Радост Тодорова сподели в Инстагра, че е направила разходка

...
Красивата Радост Тодорова сподели в Инстагра, че е направила разходка
Коментари Харесай

Радост Тодорова посети уникално и енергийно място, говори за Петър Дънов

Красивата Радост Тодорова показа в Инстагра, че е направила разходка до едно от най-уникалните места в България - Седемте рилски езера. 26-годишната инфлуенсърка се е насладила на прелестното есенно време в Рила и е направила превъзходен поход на едно от най-посещаваните места от туристите и запалени планинари. 

Виж още: Момче или момиче? Феновете на Кайли Дженър заподозряха какъв е полът на бебето ѝ

Седемте рилски езера се хвалят освен като красиво и чисто място, само че и заредено с доста сила. Именно там дъновистите се събират всяка година за паневритмия, а в мненията към горната фотография тя показа мислите си точно по тази тематика. В отговор на последователка Радост показа, че Петър Дънов има прелестни книги, които са цялостни с доста упътвания за по-духовен живот. 

Последователката на Радост е споделила, че съгласно международни учени в света имало няколко енергийни зони, а една от тях е точно въпросната точка в България. Красивата миска пък ѝ дава отговор, че е напълна съгласна с това изказване, само че не излиза наяве дали самата тя е последователка на Петър Дънов, само че евентуално е чела негови.

Виж още: Бисексуална ли е Диона, има ли си гадже и за какво е била обиждана за произхода си?

Изображение: https://www.instagram.com/joytodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР