Красивата приятелка на Рачков отново подпали мрежата, след като сподели

...
Красивата приятелка на Рачков отново подпали мрежата, след като сподели
Коментари Харесай

Красивата Анита на Рачков показа секси тяло в луксозна кола

Красивата другарка на Рачков още веднъж подпали мрежата, откакто показа нов парещ фотос в Instagram. Студът не плаши Анита, която явно залага към момента на по-леките и разголени дрешки. Блондинката показа фотография в първокласната си кола, а за облеклото си е избрала пай топ с дълги ръкави и дънки с висока талия.

Виж още: Бременна ли? Нина Добрев тушира слуховете с ефектни фотоси по бански

Коментарите към фотографията са предстоящо позитивни, а в тях доминират комплиментите. Анита несъмнено се радва на сериозен медиен интерес в последните месеци, а това е изцяло разбираемо. Около русокоската се шуми много и десетки родни таблоиди се пробват да изкопчат всевъзможни злословия за нея, само че множеството са или непотвърдени, или изцяло подправени и търсещи единствено сензация.

Виж още: Емануела изненада с нова и много яка татуировка, в която има обръщение

Иначе хубавицата наподобява доста щастлива и влюбена в своята половинка, а фотосите, които споделя в мрежата са доказателството в това отношение. Анита наподобява все по-красива, а неотдавна показа една друга фотография, която още веднъж притегли вниманието. На фрагмента видяхме плеймейтката да театралничи пред безценен бял автомобил, а тя е облечена с много необятна риза, сандали на висок ток и чантичка в цвета на обувиките ѝ. Не е ясно на кого е колата, само че едно е несъмнено - фотографията се радваше на огромно внимание. Новият кадър нагоре е сниман още веднъж в същата кола.

Изображение: https://www.instagram.com/anita.dimitrova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР