Красивата принцеса от Саудитска Арабия даде гласност на един наболял

...
Красивата принцеса от Саудитска Арабия даде гласност на един наболял
Коментари Харесай

Изстинахме: Красива Саудитска Принцеса Изрева През Сълзи: Осиновяват Малки Българчета, Не И Това! За Всеобщ Ужас Ги Правят

Красивата принцеса от Саудитска Арабия даде публичност на един наболял от години въпрос, който постоянно се избутва в ъгъла на вниманието. Амира е някогашна брачна половинка на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал. Наскоро той бе задържан по обвинявания в корупция. А до момента в който той се пробва да чисти имиджа си, брачната половинка му проговори за една много неуместна тематика

Според принцеса Амира, робството под разнообразни форми е процедура в Саудитска Арабия, само че единствено за хора с по-специално публично състояние. На челно място са точно представителите на кралското семейство. Разбира се, тези действия против правата на индивида са се трансформирали в социална загадка. Малцина, като нея, имат смелостта да приказват по този въпрос.

Съпругата на принца съобщи в изявление за френския вестник „ Льо Монд ”, че най-често в плебеи се трансформира осиновени от България, Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия деца. Те най-често са подлагани освен на непосилен труд, само че и на полови похищения, написа blitz.bg.

Според красивата принцеса, град Джеда се е трансформирал в истински пазар на сескробини. Именно там има максимален избор на девойки, който откакто биват изплатени, стават част от десетки разюздани празненства с доста алкохол и опиати. „ Децата стават благосъстоятелност на тези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без позволение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, постоянно се трансформират в робини. Младите девойки са разграничени на по-малки групи и експлоатирани за аморални дейности “, споделя Амира.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР