Красивата премиерка на Нова Зеландия Джасинда Аддърн преди броени дни

...
Красивата премиерка на Нова Зеландия Джасинда Аддърн преди броени дни
Коментари Харесай

Като кралско бебе: Красивата премирка на Нова Зеландия показа дъщеря си

Красивата премиерка на Нова Зеландия Джасинда Аддърн преди броени дни стана майка за първи път . За щастливото събитие заяви персонално тя в профила си в Instagram.
 Джасинда Аддърн БГНЕС

Тя показа, че раждането на крепко момиченце с тегло 3,31 кг я е направило извънредно щастлива. Ардърн споделя още, че с бебето се усещат добре и благодари на всички доброжелатели за поддръжката, както и на медицинския екип, асистирал раждането.
 Джасинда Аддърн БГНЕС
Нещо повече - сходно на кралските бебета, министър председателят на Нова Зеландия показа щерка си пред обществеността след изписването им от болничното заведение.-->
 Джасинда Аддърн БГНЕС
Ардърн става първата жена в историята на Нова Зеландия и втората в света след министър-председателката на Пакистан Беназир Бхуто през 1990 година, забременяла и родила дете в качеството си на настоящ министър председател .

 Джасинда Аддърн БГНЕС
Джасинда Ардърн бе определена през октомври 2017 година и стана най-младият министър председател, който страната е имала от 1856 година, присъединявайки се към вълна от нови млади държавни водачи по света. 
Тя изпълняваше отговорностите си съвсем до края на бременността и оповести, че има намерение да се върне на работа при започване на август.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР