Красивата осиновена дъщеря на Младен Михалев-Маджо и жената до него

...
Красивата осиновена дъщеря на Младен Михалев-Маджо и жената до него
Коментари Харесай

Щерката на Маджо с първа кураторска изложба

Красивата осиновена щерка на Младен Михалев-Маджо и дамата до него Милкана - Мелина, показа първата си кураторска галерия в София, видя HotArena.

Това се случи дружно с нейната другарка Златомира в изложба One преди ден. За събитието девойките се готвят от дълго време, само че пандемията съумя да осуети първото им показване пред аудитория.

Двете са избрали произведения на буйния художник на нереални експресионисти Амира Рахим, както и фотографът Джеймс Домине, който показва поредицата си Fair and Square - кучета, камили и пеперудите, подложени на развой на опростяване и цветно наслагване.

" Били ли сте в миналото в една от огромните галерии като Tate Modern или MoMA? В тях най-оживеното пространство постоянно е магазинът за галерии и ние искахме да създадем сходна атмосфера в нашите магазини. През 2005 година Грег и Джейн Седжуик се заеха да основават галерийни пространства, в които имаше изкуство във всичко - от набор от прелестни пощенски картички или красиво отпечатана тетрадка, до стеснен тираж, подписан от художника - изкуството, дизайнът и творчеството ще бъдат във всичко, което ще представим в галерията ", споделят красивите девойки, които имат хрумвания и за други планове, само че към този момент се стопират главно на Дубай, който е обичаната им дестинация. Произведенията на изкуството в галерията костват от 500 до 5000 лв., а най-скъпите стигат и до 30 000, когато работят за корпоративни клиенти и техните офиси. Разбира се, има и по-евтини продукти за хора в рубрика " ценители ".

25-годишната Мелина се дипломира сполучливо, откакто отбрани дипломната си работа в " Лондон скуул ъф икономикс ", само че от изкуство се интересува от години. Самата тя от дребна разпознава освен известните български художници, само че и световнопризнатите им сътрудници. Когато е в България, Мелина живее в Симеоново с майка си и пастрока си. Една от най-хубавите приятелки на девойката и същинската щерка на Маджо - Йоана, която от години оказва помощ на татко си в банковата сфера. Малко преди дипломирането си предприемачът позлати красивата госпожица с парцели за милиони левова, писа България Днес.   

Чаровната Мелина е щерка на дългогодишната другарка на сикаджията Милкана Паунова . Бившият необут на СИК и Милкана са дружно над 15 години. Скандална загадка е, че Милкана е някогашна брачна половинка на внука на Добри Джуров. Двамата с Маждо се срещат на почивка в Швецария. Тя е омъжена, а той разграничен със брачната половинка си Елена. Влюбват се и оттогава са непрекъснато дружно. Преди години Маджо осинови Мелина. С решение на съда хубавицата публично одобри презимето и семейството на Младен Михалев-Маджо и стана негова наследница дружно с щерка му Йоа
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР