Красивата Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата с Дивна

...
Красивата Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата с Дивна
Коментари Харесай

Кой плаща за охолния живот на Кристин Илиева?

Красивата Кристин Илиева, която пострада тежко в злополуката с Дивна предходната година, бе забъркана в величествен скандал. Хубавицата бе упрекната от стотици свои почитатели в обществените мрежи, които показаха подозрения, че тя злоупотребява с парите, събирани за лекуването й. Интернет драмата се развихри, откакто моделката театралничи за корицата на първокласно фешън списание. На фотографията Кристин театралничи с патерици и шина на крайници, с цел да покаже борбеността си и волята да продължи напред, макар десетките интервенции.

View this post on Instagram
A post shared by Christine (@christineilieva) on Nov 11, 2019 at 9:49am PST

"Тя е мощна. Тя е войник. Тя е едно момиче, което не е имало шанс в този миг, само че не стопира да се бори. Кристин ще проходи ", написа сама за себе си Илиева под фотографията си. Изненадващо обаче измежду множеството мнения се появиха и скептици.

View this post on Instagram
A post shared by Christine (@christineilieva) on Nov 1, 2019 at 9:51am PDT

"Много те харесвах и съчувствах на историята ти, до момента в който не видях видео с теб от прочут столичен клуб. На клипа беше без патерици, качена на дивана и се държеше много провокативно с някакво момче. По никакъв метод не изглеждаше да имаш проблем с крайници ", написа момиче. Само за няколко минути този коментар провокира лавина от реакции.

View this post on Instagram
A post shared by Christine (@christineilieva) on Mar 20, 2019 at 11:07am PDT

Веднага плъзнаха подозрения какво се случва с парите, събирани за скъпоструващото лекуване на Кристин. Преди половин година Илиева насочи вик за помощ, защото по време на лекуването й настъпили затруднения, което постанова използването на спомагателни интервенции и лекарства, а цената им е галактическа. Илиева разясни, че са идните интервенции са нужни 100 000 евро - сума, непостижима за фамилията й. Затова тя се обърна към близки и към непознати да оказват помощ за лекуването й.

Тогава безчет хора й съчувстваха и й дадоха финансово рамо. След последния скандал обаче породиха подозрения по какъв начин се харчат парите. Мнозина се чудят от кое място Кристин има средства да показва разточителен метод на живот, да се облича с тоалети от последните колеции на международни марки и да посещава съвсем всяка седмица първокласните салони, където цените стартират от 100 лв., откакто не може да заплати за интервенциите и за лекуването си.

View this post on Instagram
A post shared by Christine (@christineilieva) on Jan 3, 2018 at 7:52am PST

Още по-странна бе реакцията на хубавицата. Вместо да отговори на въпросите, тя реши да заличи мненията, които не я устройват и по този метод укрепи подозренията, че може би в думите на непознатите има истина.

"Галерия " я потърси за коментар, само че Кристин не пожела да каже позицията си. Още преди месеци скъпите облекла, с които се облича, станаха мотив за отрицателни мнения. Тогава Илиева съобщи, че част от роклите й са подарък, а други са купени с пари от стилните й задължения. Но не пожела да каже за какво, щом има потребност от средства, не ги продаде, а проси от хората...
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР