Красивата жена на певеца от Ку-ку бенд“ Борис Солтарийски —

...
Красивата жена на певеца от Ку-ку бенд“ Борис Солтарийски —
Коментари Харесай

Бившата на Борис Солтарийски вдига сватба с милионер в САЩ

Красивата жена на артиста от „ Ку-ку бенд “ Борис Солтарийски — Аделина, ще се омъжва за милионер в Америка. Новият й обичан й предложи брак със безценен годежен пръстен за 20 бона. За щастливото събитие се похвали самата тя със фотоси в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм. Тя качи фрагменти от плажа, където приятелят й й е предложил брак по сантиментален метод и с рози.

Не е ясно дали новият мъж до Аделина е американец или българин, който живее оттатък океана, само че съгласно „ Галерия “ той е много състоятелен. Влюбените към този момент стартират да приготвят сватбата си, а щерка й Ема от Борис ще е шаферка на тържеството. Момичето също живее с майка си в Маями, само че постоянно си идва и у нас, където дружно с баща си се изявяват в разнообразни музикални стратегии. Ема се схваща прелестно и с новия сътрудник на майка си.

Остава мистерия по кое време са завършили връзките сред Аделина и артиста на Слави, само че очевидно всичко е станало безшумно и добродушно без медиен звук и кавги. Тя стартира да пуска свои фотоси от Маями от две години.

Двамата с Борис се срещнаха преди години по време на един от състезанията, проведени от „ Шоуто на Слави “ - „ Умна и красива “. Въпреки че  красавицата стигна до финала, остана на второ място. С това обаче присъединяване й в шоуто не завършва, а таман противоположното - стартира работа в него, като много години отговоря за гостите в предаването. Покрай работата Аделина заформя любовна спекулация с Борис. Нещата посред им не се случват незабавно. Близки до артиста описват, че нещата сред тях се развиват последователно. Виждат се на работа всеки ден, а скоро почтените им другарски закачки прерастват в буйна обич. Само година по-късно те подвигат скромна женитба на която бременната Аделина се венчава за Борис и дава обещание да го обича постоянно. Дъщеря им Ема се появява единствено няколко месеца по-късно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР