Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на

...
Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на
Коментари Харесай

Жаси от Сделка или не яхна електромобил за 300 бона

Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на Румен Луканов от „ Сделка или не ”, към този момент обикаля с чисто нов " Мерцедес "  EQS.

Това е първият напълно електрически първокласен седан на автомобилния колос, чиято премиера у нас бе преди по-малко от година. Блондинката пък е измежду първите притежателки на скъпарското возило, чиято цена е към 300 000 лв..

Автомобилът е подарък за многодетната майка от брачна половинка й - милионерът Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба " Nordsee "  и " Дънкин Донътс ", написа " Уикенд ".

Сириецът има задоволително финанси, с цел да има огромен автопарк с няколко коли, всяка от които е на стойност сред 200 и 600 бона. S-класата на Жаси може да изкара с едно зареждане пробег до 770 километра, а мощността й е цели 523 к.с. Красавицата сама се похвали с колата в обществените мрежи.

Припомняме, че в края на лятото бургазлийката се изфука, че семейството се е сдобило с джип " Майбах "  за половин милион лв.. Регистрационните номера на колите на семейство Маджид са постоянно с идентични числа, за което също се броят няколко хиляди в КАТ, преди приемането на табелите, написа още изданието.

 undefined

Семейството живее в голям дворец в Панчарево, надалеч от любопитни погледи и шума на града. Блондинката изчезна от светския хоризонт преди няколко години, откакто реши да сътвори семейство и да стане майка. Бившата асистентка от " Сделка или не "  набързо се даде на милионера Ариф и му роди 3 деца – Зеки, Ариа и Изабела, които се появиха на бял свят през 2014, 2015 и 2016 година Сватбата им бе през 2016, две години след раждането на сина им Зеки, кръстен на щастливия си дядо. Най-малката дъщеричка в фамилията пък се споделя Изабела.

" Вече съм си взела моята доза от медийни изяви и съм фокусирана в други инициативи. Ако се появявам някъде, избирам да е за идея или за, с която мога да се асоциирам, другояче не виждам никакъв смисъл. Времето ми е доста по-скъпо от преди. Някои хора към мен ми се чудят, когато отхвърлям предложения, изключително когато са за най-популярните сега излъчвания, само че не си представям по какъв начин ще отида някъде и ще приказвам празни приказки, тъй като сюжетът се върти към някакви смехории. Ако ме поканят за тематика, която същински ме допира, ще отида с най-голямо наслаждение, само че просто по този начин, за популярност... по-скоро ще откажа ", безапелационна е към днешна дата Жасмина, която към този момент е щастлива милионерша.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР