Красивата Жасмина Стоичкова е последната носителка на титлата Мис Силикон.

...
Красивата Жасмина Стоичкова е последната носителка на титлата Мис Силикон.
Коментари Харесай

Мис Силикон: По-добре да си любовница - имаш пари и не переш мръсни чорапи

Красивата Жасмина Стоичкова е последната носителка на купата Мис Силикон. Нейното име бързо се завъртя в медиите, като най-вече й преписват разнообразни любовни случки. Привлекателната брюнетка е имала загадка връзка с общински консултант от Стара Загора, само че се разделят поради фамилията му. Говори се, че има алъш-вериш със сина на скандалния разстрелян висаджия Румен Маринов - Нарциса. 

Репортер на " Блиц " се свърза със 23-годишната Мис Силикон 2021, с цел да научи нейните интимни секрети. Тя пък се оказа открита и без терзание ни описа всичко, от което се интересувахме.  

- Жаси, ти си актуалната носителка на купата Мис Силикон. Стана ли по-желана, откакто завоюва короната?

- Не чувствам да съм станала по-желана. Винаги съм била.

- Какъв е любовният ти статус сега? Вярно ли е, че си гадже на сина на убития висаджия Румен Маринов-Нарциса?

- Имахме взаимоотношения, само че останах много разочарована. В момента съм при започване на нова връзка, уповавам се този път връзките ми да се развият в посоката, в която аз желая. 

- Преди това си имала любовна спекулация със фамилен общински консултант от Стара Загора. Защо се разделихте?

- Отговорът се крие  във въпроса - фамилен е. Трудно е да се поддържа такава връзка, изключително когато и двамата се обичате. 

- Имала ли си връзки с други известни и авторитетни мъже? 

- Да, много авторитетни мъже от политиката са имали интерес към мен, само че не мисля, че е уместно да загатвам сега имената им. 

- Удовлетворява ли те това да бъдеш държанка? Колко пъти си била в тази роля?

- Чак да ме удовлетворява не бих споделила. В днешно време в много връзки позицията на държанка е по-удобна, тъй като, както знаете, любовниците са по- мечтани и по-добре финансово обезпечени. Следователно си коства да бъдеш такава. А не да си  вързана у дома, да переш мръсни чорапи и да си затваряш очите, не съм от този вид девойки. Случвало се е веднъж.

- Мечтаеш ли за семейство и какъв мъж си търсиш? Банковата сметка ли е най-важна, с цел да му обърнеш внимание?

- Разбира се, че бленувам откакто не съм го имала, израснала съм в семейство на разведени родители и ми се желае да съумея да основа сплотено семейство, на този стадий обаче не виждам подобаващи мъже в България за това. 

Не си мислете, че като съм красива и известна, единственото нещо, което ме вълнува, е банковата сметка. Последната ми връзка е била напълно единствено по обич. Но считам, че за постоянни взаимоотношения е належащо мъжът да има някакво равнище. 

- Кой е най-скъпият подарък, който са ти правили? 

- Получавала съм доста дарове, само че най- скъпият сега е поръчан особено за мен и го чакам с неспокойствие. 

- Как би описала себе си в съкровен проект? Кое е най-нестандартното нещо, което си правила в секса?

- За да се получат връзките сред мъж и жена както би трябвало е нужна химия, и в случай че я има, съм много палава и непредсказуема, освен в секса, само че в случай че я няма…

- Била ли си унижавана полово? Предполагам доста мъже гледат на теб като секс кукла, поради външността ти. Обижда ли те това?

- Не, не съм била унижавана, само че ми се е случвало аз да би трябвало да ги унизявам. Смятам, че съм задоволително респектираща и никой не си е разрешавал сходно нещо. 

- Колко кубика силикон имаш и къде? Въобще какви усъвършенствания си си правила? 

- Имам силикон в гърдите - 375 кубика (най-мекичкият въпреки всичко ) и една интервенция на носа, само че тя е съвсем незабележима. Не съм фенка на изкуствената хубост. Не одобрявам барбита и това, че всички наподобяват по един и същи метод, е извънредно. 

- Често на силиконките се гледа като на дами с дребен мисловен багаж. Попадаш ли в тази рубрика?

- За мен по-важно е това какъв човек си - дали си добър, почтен и предан, а не книгите, които си прочел. Защото познавам много хора с повече от едно висше обучение, които са цялостен неуспех като персони. Освен това дипломата  в България можеш и да си я купиш, не е критерии за познания, за жалост. 

- Как искаш да ти се развие животът оттук насетне?

- В дълготраен проект ми се желае да съумея да основа щастливо семейство и да съумея да го запазя. В кратковременен - годината, която следва, желая да съсредоточа в това да си взема дипломата за приблизително обучение. После се надявам да запиша висше, и в случай че през това време съумея да намеря до себе си постоянен човек, това ще бъде прелестно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР