Красивата и винаги елегантна брюнетка реши да опъне бръчките по

...
Красивата и винаги елегантна брюнетка реши да опъне бръчките по
Коментари Харесай

Мая Илиева опъна бръчки в Италия


Красивата и постоянно елегантна брюнетка реши да опъне бръчките по празниците и да посрещне новата 2019-та със свежо лице и младежка кожа, разбра от свои източници „ Галерия “.

За процедурите в пакет тя платила сумата от близо 20 хиляди евро.

Те включвали попълване на фините и по-дълбоки вдлъбнатини по челото, зоната към очите и назолабиалните гънки, силует на устните, оформяне на брадичката и покачване на скулите. Специалистите по разкрасяване предложили на вдовицата и спомагателна услуга – скулптуриране на овала на лицето, защото процесът на стареене провокирал хлътвания в някои сектори и нарушена цялостна форма.

Мая Илиева предпочела да се остави в ръцете на непознати експерти, с цел да резервира поверителност, а дерматологичният център й бил предложен от другарка.

Напоследък интензивно се носят клюки, че до нея има нов мъж, чиято идентичност към момента не е разкрита. С избраника си тя е видяна на режисура в Народния спектакъл, с който пристигнала хваната за ръка. Вероятно тази е повода да се подложи на изброените лечения, шушукат в столичните всемирски среди.

Последната й публична връзка беше с варненския плейбой Николай Иванов – Шванца. Той е единственият, съумял да задържи вниманието на Мая, след гибелта на Жоро Илиев. Аферата им обаче завърши преди две години, когато Шванца подвигна женитба със съгражданката си Деси.

Дълго отлагал решението си да завърши връзката си с Илиева, надявайки се, че тя въпреки всичко ще се реши на семейство с него. След като това не се случи, той въпреки всичко се отказал и поставил точка, обявявайки, че няма да я чака постоянно.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР