Красивата и абсолютно натурална Малена е новото име в редиците

...
Красивата и абсолютно натурална Малена е новото име в редиците
Коментари Харесай

Новото попълнение в чалгата Малена: Мога да успея без пошла провокация

Красивата и безусловно натурална Малена е новото име в редиците на най-слушания род у нас - попфолка. Навръх 17-ия си рожден ден Магдалена Митова , както е същинското име на девойката, направи своя дебют с парчето „ Пожар “. Въпреки провокативното заглавие, дързостта отвън рамките на положителния усет е неприсъща за надарената ученичка, споделя тя. Излишен тунинг и предизвикателно държание са надалеч от визиите за сполучлива кариера на Малена , която е член на Фондация „ Димитьр Бербатов. Успелите деца на България “.

„ Исках хората да видят и различен образец на изява и държание, без да желая да укори който и да е от сътрудниците. Такъв вид държание има на всички места, и то в международен мащаб. Виждам, че публиката изрично може да се любува и на поднесено по различен метод осъществяване, което е красиво, нежно, прочувствено. Убедена съм, че в попфолка може да се прави и стойностна музика “, споделя пред „ България Днес “ русокоската, която от дребна жъне триумфи в региона на поп и джаз музиката.

Тя сигурно съумя да реализира задачата си и феновете на жанра оцениха високо осъществяването й. За нежната си възраст Малена е натрупала голям брой награди. Тя е лауреат на десетки състезания на национално и интернационално равнище. За себе си споделя, че е човек, който обича да покорява върхове и да следва инстинктите си, като се стреми постоянно да го прави по най-хубавия метод, а родителите й са компактно зад нея.

Момичето им е признателно за положителното образование и безусловната поддръжка. Гледайки с здравомислещ взор на живота, 17-годишната новоизгряла звезда не мисли за далечното бъдеще, а се е фокусирала върху сегашните си цели да наложи мечтаните от нея нови трендове.

„ Това, което виждам ясно, е моето настояще. На бъдещето виждам като на събитие, което се гради през днешния ден, тук и в този момент. Ще направя всичко по силите си, с цел да се доизградя като един добър, просветен, съумял човек и реализатор. Обичам музиката, тя е моят живот. Бих желала един ден да се гордея с постигнатото от мен! “, откровена е девойката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР