Красивата Елена стана звезда в инстаграм, след като стана ясно,

...
Красивата Елена стана звезда в инстаграм, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Красавицата Елена е едва на 29, но вече майка 5 деца

Красивата Елена стана звезда в инстаграм, откакто стана ясно, че е едвам на 29-години, а към този момент има 5 деца. Това са 6-годишният Андрей, 5-годишната Кейт, 4-годишната Надя, едногодишната Иля и 3-месечната Таня. В профила й в обществените мрежи тя споделя по какъв начин се грижи за децата си и издава доста от тайните си. В същото време обаче прави усещане, че младата дама е изумително красива и има доста слаба фигура за човек, родил 5 деца.

Елена признава пред почитателите си в „ Инстаграм’, че още от дребна е чувствала, че призванието й е да бъде майка. Тя ражда за първи път на 22 и сама признава, че тогава е мислела, че това са доста години.

„ За мен по това време това не беше по никакъв начин дребна възраст. Все отново обаче осъзнах, че не съм готова за това, което ме чака. Беше хубаво, че тялото ми се възвърне доста бързо след раждането ”, признава тя.



Елена признава, че е направила доста неточности в живота си, само че се майтапи „ най-големите деца са най-издръжливи ”.

„ Забелязвам, че към всяко едно от децата си подобавам по друг метод. Винаги е с повече обич, отдаденост и отговорност ”, споделя Елена.

Тя признава, че преди брака е била много наивна, само че в този момент животът й е тъкмо подобен, за какъвто е мечтаела от дребна.



„ Още не знам какво е да си на 30, само че съм сигурна, че ще е прелестно. Много от хората споделят, че макар възрастта си и 5-те си деца наподобявам съвършено, само че съгласно мен 29 години към момента не са доста ”, споделя многодетната майка.

Със брачна половинка си Елена се среща по време на странствуване с велосипед. Елена се е омъжила за него, откакто вижда с какви влюбени очи я гледа той.

Елена признава, че постоянно поддържа връзка с младежи, които мечтаят за огромно семейство като нейното и желаят да се съветват с нея къде да срещнат подобаващ мъж.

„ Като за начало ще кажа, че от дребна бленувам за такова семейство и всичко се сбъдна. Сигурна съм, че в случай че човек желае нещо доста мощно, то безусловно в даден миг то ще се трансформира в действителност. Дори не знам какво да посъветват тези девойки. Вероятно като за начало, че могат да видят евентуални ухажори във всички младежи, тъй като любовта стартира от другарството, а може и да се омъжите за някого, с който ще имате доста компликации и проблеми. Просто седнете и изчакайте верния, той ще се появи и тогава ще го усетите ”, споделя тя.

Младата майка признава, че е изправена и пред много негативни мнения:

„ Някои ми пишат, че създавам благополучие ”, а други, че съм по този начин добре и щастлива, тъй като съм богата. Някои считат, че съм лицемерка, а съгласно други имам положително сърце. Може да погледнете една жена от разнообразни ъгли – тя може да е зла, а може и да е ентусиазъм. Всичко зависи от вас ”, споделя Елена.

„ Всяко дете е обособена галактика. С въображението си, с възгледите си за живота, с чертите на характера си, със мощните си и слаби страни. Децата ми са толкоз разнообразни, че чак се учудвам. По тематиката може да се напише книга, не по-малка от ‘Война и мир ” ”,казва още младата майка.

Според нея всички деца са шумни и занимателни. Тя не е съгласна с изказванието, че е унизително непрекъснато да е в отпуск по майчинство. Според нея родителството учи на пъклен доста.

Въпреки това Елена възнамерява да стартира курсове и да развие личен бизнес. Тя е привлечена от концепцията да работи от вкъщи си. ‘Когато човек роди, към този момент се усеща по пълностоен, като че ли не живее на вятъра, тъй като подарява живот ”, споделя тя. /jenata.blitz.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР