Красивата Елена Данова от Кричим е победителка в поредния конкурс

...
Красивата Елена Данова от Кричим е победителка в поредния конкурс
Коментари Харесай

Елена от Кричим спечели Miss Universe Bulgaria

Красивата Елена Данова от Кричим е победителка в следващия конкурс и завоюва нова влиятелна купа. Тя е победителка в състезанието Miss Universe Bulgaria 2021, и збрана е след онлайн кастинг, всред 48 утвърдени кандидатури на девойки от цялата страна.

За огромния триумф я поздрави в обществените мрежи и кметът Атанас Калчев . " Притежателката на гения, грацията, хубостта, смирението и увереноста! Пожелавам й здраве, шанс и доста триумфи през годините напред! ", написа градоначалникът.

Елена е на 21 години . Студентка е в Софийски университет със компетентност “Връзки с обществеността ”. Владее британски и немски език. През свободното си време обича да пее и взема уроци по актьорско майсторство. 

С новия си триумф Елена си завоюва правото да показа България на най-престижния интернационален конкурс за хубост - “Мис Вселена 2021 ”, чийто край ще се организира на 12-ти декември в Израел.

Припомняме, че през месец май тази година Елена завоюва и купата „ Царица на розата Карлово 202 1 “. Тогава на младата дама беше връчен един от знаците на града – златната роза. Тя завоюва короната в града на Левски в конкуренция с още 8 красиви и надарени девойки. За първа подгласничка бе определена Мария Чолакова от Хисаря, за втора – Марияна Копчева от Карлово
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР