Красивата дъщеря на рапъра Ванко 1 - Ивана Главчева има

...
Красивата дъщеря на рапъра Ванко 1 - Ивана Главчева има
Коментари Харесай

Дъщерята на Ванко 1 и Сузанита показаха новите си гаджета

Красивата щерка на рапъра Ванко 1 - Ивана Главчева има нова обич в живота си.Той се споделя Ангел Чонин и е играч по спортна пукотевица, предава trafficnews.bg.

Двойката е дружно от няколко месеца, само че с всеки минал ден наподобяват все по-влюбени един в различен. Последните фрагменти, които те споделиха в мрежата са снимани на язовир Белмекен, до момента в който около тях всичко е покрито с бяла снежна постелка.

Двамата са избрали комфортни спортни екипи, като Ангел е заложил на черния цвят, а Ивана на нежно пепелно розово.

Влюбените прекарват съвсем цялото си време дружно, а съгласно клюки Главчева към този момент е срещнала момчето с татко си, който от своя страна е дал своето утвърждение и благословията си.

Ивана и Ангел разкриха взаимоотношенията си за първи път в края на месец октомври. В профилите си те разгласиха една и съща фотография, на която театралничат пред обектива в компанията на породисто куче, а на назад във времето е паркиран мощен автомобил.

Припомняме, че единствено преди година Ивана бе гадже на 22-годишния футболист Борис Тютюков. След къса, само че бурна връзка Ивана осъзнала, че ѝ би трябвало по-зряло гадже и се среща с Ангел.

Междувременно Ванко 1 се намира в далечна Канада, където съдейки по сторитата му в мрежата, си прекарва сносно. Напук на всички ограничения, въведени поради пандемията, пловдивският рапър стана част от мощен ваучър в българска механа.

Рапърът от близкото минало се забавляваше с ретро чалга шлагери и доста алкохол, в компанията на близки другари и... арабски шейх. " Искам да пия ", " И плачат и богатите ", гръцки и турбо бг шлагери са единствено част от лайф осъществяванията, които могат да се чуят на качените в Инстаграм сторита.

Още една пловдивчанка се похвали с ново гадже. Става въпрос за Сузанита, която преди няколко дни навърши своето пълноправие и с това съобщи, че в този момент към този момент в действителност няма какво да я спре.

Навярно дъщерята на Орхан Мурад бързо е претърпяла раздялата с предходната си половинка, защото за негативно време го размени с различен татуиран мачо.

За момента скандалната изпълнителка единствено загатва за новия мъж до нея, само че крие лицето му от аудиторията. Първоначално тя пусна стори в Инстаграм, на което се вижда единствено ръката му, нашарена с татуси, а в този момент последва и втора обява в мрежата.
 Дъщерята на Ванко 1 и Сузанита демонстрираха новите си гаджета (СНИМКИ)

На новия кадър момчето до Сузанита е легнало е върху нея, а тя без да се поколебае написа " Обичам моето татенце ", съпроводено от сърце.

За раздялата на Сузанита с някогашния ѝ Денис стана ясно при започване на месец ноември, откакто тя изтри всичките си фотоси с него в Инстаграм. Слухове настояват, че двойката е завършила връзката си точно на празника Хелоуин. Говори се, че причина за раздялата им е намесата на друго момиче в живота на синеокия юноша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР